ΛΕΜΕΣΟΣ: 34χρονος έκλεβε εργοδότη – Εξέδιδε ‘μαύρα’ τιμολόγια για δέκα μήνες

ΛΕΜΕΣΟΣ: 34χρονος έκλεβε εργοδότη – Εξέδιδε ‘μαύρα’ τιμολόγια για δέκα μήνες

Ένταλμα σύλληψης εξέδωσε η Αστυνομία εναντίον 34χρονου που εμπλέκεται σε αδίκημα απόσπασης χρημάτων από την εταιρεία που εργαζόταν.

Συγκεκριμένα, ο 34χρονος φέρεται να απέσπασε ποσό πέραν των 30.000 ευρώ από τον Απρίλιο του 2017 μέχρι τον Φεβρουάριο του 2018.

Τα κατάφερε εκδίδοντας τιμολόγια σε πελάτες, ενώ δεν τα παρέδιδε στο λογιστήριο.

Ο ιδιοκτήτης της εταιρείας, όταν κατάλαβε τι γινόταν, προσέγγισε τον 34χρονο, ο οποίος παραδέχθηκε το αδίκημα και υποσχέθηκε ότι θα επιστρέψει τα χρήματα.

Κάτι τέτοιο δεν έγινε και έτσι ο παραπονούμενος αποτάθηκε στην Αστυνομία.

Α.Μ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επίσκεψη του Ινδού Πρωθυπουργού - Πότε καταφθάνει - Ως συμμαχία κατά Τουρκίας βλέπει ο τουρκικός Τύπος την επίσκεψη Μόντι

Επίσκεψη του Ινδού Πρωθυπουργού - Πότε καταφθάνει - Ως συμμαχία κατά Τουρκίας βλέπει ο τουρκικός Τύπος την επίσκεψη Μόντι

Ως συμμαχία κατά της Τουρκίας βλέπει ο τουρκικός Τύπος την επίσκεψη του Ινδού Πρωθυπουργού Ναρέντρα Μόντι στην Κυπριακή Δημοκρατία, ενώ αναφέρει ότι αυτή η επίσκεψη έχει τη δυνατότητα να ενισχύσει τις σχέσεις ΕΕ-Ινδίας, καθώς η Κυπριακή Δημοκρατία θα αναλάβει την προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης το πρώτο εξάμηνο του 2026».

BEST OF TOTHEMAONLINE