ΛΕΥΚΩΣΙΑ: 45χρονος συνελήφθη για μπαράζ διαρρήξεων και κλοπών

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: 45χρονος συνελήφθη για μπαράζ διαρρήξεων και κλοπών

Στο πλαίσιο διερεύνησης υποθέσεων κλοπών και διαρρήξεων που διαπράχθηκαν το τελευταίο διάστημα στη Λευκωσία, τα μέλη του ΤΑΕ Λευκωσίας, αξιολογώντας σχετικό μαρτυρικό υλικό, προχώρησαν στη σύλληψη 45χρονου κάτοικου Λευκωσίας, βάσει δικαστικού εντάλματος.

Σύμφωνα με τις εξετάσεις, ο συλληφθείς, ο οποίος τέθηκε υπό κράτηση, φέρεται να εμπλέκεται σε έξι υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών, που διαπράχθηκαν μεταξύ των ημερομηνιών 18 Δεκεμβρίου, 2017 και 12 Μαρτίου, 2018 στην πόλη και επαρχία Λευκωσίας.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ένσταση Βαρωσιώτου: Η σύνθεση του δικαστηρίου και η θέση του δικηγόρου της - Όσα ακούστηκαν στο Δικαστήριο

Ένσταση Βαρωσιώτου: Η σύνθεση του δικαστηρίου και η θέση του δικηγόρου της - Όσα ακούστηκαν στο Δικαστήριο

Εντός Σεπτεμβρίου θα συνεχιστεί η εκδίκαση της υπόθεσης της ένστασης της Ντόριας Βαρωσιώτου για τον τερματισμό των υπηρεσιών της ως δικαστού του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, που ξεκίνησε σήμερα στο Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο, το οποίο συνέρχεται ως Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστικό Συμβούλιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE