ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Εισιτήρια της Ανόρθωσης μέχρι το μεσημέρι του Σαββάτου (λεπτομέρειες για όλους τους αγώνες)

Εισιτήρια της Ανόρθωσης μέχρι το μεσημέρι του Σαββάτου (λεπτομέρειες για όλους τους αγώνες)

Συνεχίζεται η πώληση εισιτηρίων μέσω της ιστοσελίδας της ΚΟΠ για τους φιλάθλους των φιλοξενούμενων ομάδων στον Α’ όμιλο του Πρωταθλήματος Cyta.

Τα  εισιτήρια είναι διαθέσιμα  μέσω της ιστοσελίδας της ΚΟΠ www.cfa.com.cy στο σύνδεσμο https://online.theasis.cy.net/ticketonline/cfa/  

Μετά από σχετικές διευθετήσεις, δόθηκε παράταση στην πώληση εισιτηρίων για τους φιλάθλους της Ανόρθωσης μέχρι τις 12:00 το μεσημέρι του Σαββάτου 17 Μαρτίου. 

Λεπτομέρειες για τον κάθε αγώνα ξεχωριστά:

Απόλλων – ΑΠΟΕΛ: 


Ο αγώνας θα γίνει  την Κυριακή 18 Μαρτίου στις 16:00 στο Τσίρειο Στάδιο. Στο ΑΠΟΕΛ έχουν παραχωρηθεί 1300 εισιτήρια για την ανατολική κερκίδα. Τα εισιτήρια θα είναι διαθέσιμα μέχρι τα μεσάνυκτα του Σαββάτου 17 Μαρτίου. Οι είσοδοι του Σταδίου θα ανοίξουν στις 14:30.  

Ομόνοια – ΑΕΚ: 
Ο αγώνας θα γίνει το Σάββατο 17 Μαρτίου στο Στάδιο ΓΣΠ και ώρα 16:00. Στην ΑΕΚ έχουν παραχωρηθεί 2200 εισιτήρια για το νότιο πέταλο. Η πώληση θα ολοκληρωθεί τα μεσάνυκτα της Παρασκευής 16 Μαρτίου. Οι είσοδοι του Σταδίου θα ανοίξουν στις 14:30. 

ΑΕΛ –  Ανόρθωση
Ο αγώνας θα γίνει το Σάββατο 17 Μαρτίου στις 19:00 στο Τσίρειο Στάδιο. Στην Ανόρθωση έχουν παραχωρηθεί εισιτήρια για ολόκληρη τη χωρητικότητα της δυτικής κερκίδας. Τα εισιτήρια θα είναι διαθέσιμα μέχρι τις 12:00 το μεσημέρι του Σαββάτου 17 Μαρτίου. Οι είσοδοι του Σταδίου θα ανοίξουν στις 17:30. 

Για τεχνική υποστήριξη για αγορά εισιτηρίου, μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 22860990.

Διευκρινίζεται ότι:
-Όσοι θα αγοράσουν τα εισιτήρια τους, καλούνται να τα εκτυπώσουν και να τα έχουν μαζί τους κατά την είσοδο τους στο Στάδιο. Μαζί τους, θα πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να έχουν και την πολιτική τους ταυτότητα.
-Σε περίπτωση που τα στοιχεία του κατόχου του εισιτηρίου δεν είναι τα ίδια με τα στοιχεία της πολιτικής του ταυτότητας, δεν θα του επιτρέπεται η είσοδος στο Στάδιο.
-Υπενθυμίζεται ότι, το παιδικό εισιτήριο αφορά άτομα κάτω των 12 ετών και το μαθητικό εισιτήριο άτομα κάτω των 18 ετών, κάτι το οποίο επίσης θα ελέγχεται.
-Το εισιτήριο δεν θα κατακρατείται στην είσοδο του Σταδίου. Θα ελέγχεται και θα επιστρέφεται στον κάτοχο του.
-Δεν θα γίνει πώληση εισιτηρίων από οποιοδήποτε άλλο σημείο για την κερκίδα των φιλοξενούμενων ομάδων. 
-Παρακαλούνται οι φίλαθλοι όπως προσέλθουν έγκαιρα στα Στάδια και να συνεργάζονται με τα υπεύθυνα για τον έλεγχο άτομα για αποφυγή ταλαιπωρίας.
 
Πηγή: www.cfa.com.cy
Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Απόδραση «κομμωτή»: Μαρτυρίες πολιτών «καίνε» τον ισοβίτη - Είχαν γνωριστεί στις φυλακές με τον 26χρονο

• Τροχαίο στη Λευκωσία: Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση 31χρονος μοτοσικλετιστής

• Υπερτουρισμός: Πρώτη ανάμεσα στις χώρες που πλήττονται - Κόκκινη κάρτα σε δύο ελληνικά νησιά

• Έρχονται τα έξυπνα φώτα στη Λευκωσία - Ποιος ο σκοπός τους και πότε αναμένεται να λειτουργήσουν - Φωτογραφίες

• Οι IDF ανακοίνωσαν πως σκότωσαν τον Νασράλα: «Δεν θα τρομοκρατεί πλέον τον κόσμο»

• Πυροβολισμοί σε καφενείο: Εντός του υποστατικού τρία πρόσωπα – Εντοπίστηκαν κάλυκες και στο όχημα του 42χρονου διαχειριστή  

• Γιώργος Μαζωνάκης: Πόζαρε γυμνός στο Instagram - «Οίκος ανοχής, μην μπερδεύετε την υπομονή μου με την ανοχή» - Φωτογραφία



Εντοπίστηκε νεκρός 58χρονος σε χωράφι κάτω από το αυτοκίνητό του

Εντοπίστηκε νεκρός 58χρονος σε χωράφι κάτω από το αυτοκίνητό του

Νεκρός σε χωράφι στην περιοχή Κολοσσίου, εντοπίστηκε 58χρονος τα ξημερώματα σύμφωνα με την Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top