Πυρά Στεφάνου για προϋπολογισμό Αρχής Λιμένων. «Συγχαρητήρια στην κυβέρνηση Αναστασιάδη»

Πυρά Στεφάνου για προϋπολογισμό Αρχής Λιμένων. «Συγχαρητήρια στην κυβέρνηση Αναστασιάδη»

Σειρά για συζήτηση και ψήφιση στην Ολομέλεια της Βουλής πήρε η Αρχή Λιμένων Κύπρου με τον Στέφανο Στεφάνου να επιτίθεται στην Κυβέρνηση.

Διαβάστε επίσης: ΠΕΡΔΙΚΗΣ: «Δημόσιοι λειτουργοί τα πήραν από πέντε μεγαλοεργολάβους»

Έναν κερδοφόρο ημικρατικό οργανισμό τον έκαναν ζημιογόνο’ σχολίασε ο Βουλευτής του ΑΚΕΛ δίνοντας τα…συγχαρητήρια του στην κυβέρνηση του Νίκου Αναστασιάδη.

Πρόσθεσε πως ο οργανισμός κατέγραψε έλλειμμα 7 εκατομμυρίων το 2017 και 5 εκατομμυρίων το 2018 (ελλειμματικός προϋπολογισμός) από την αρχή της ιδιωτικοποίησης.

Ανέφερε επίσης πως η κυβέρνηση μίλησε για μικροατυχήματα ενώ παραλίγο να έχουμε απώλεια ζωής. «Το λιμάνι δεν έγινε πιο ανταγωνιστικό ενώ τα επίπεδα ασφάλειας έχουν μειωθεί».

Παρόλα αυτά το ΑΚΕΛ ψήφισε τον προϋπολογισμό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συνεχίζεται ο διάλογος για την ΑΤΑ – Μετά τους εργοδότες βλέπει τις συντεχνίες ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Συνεχίζεται ο διάλογος για την ΑΤΑ – Μετά τους εργοδότες βλέπει τις συντεχνίες ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Σε συνέχεια της κρίσιμης συνάντησης που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής στο Προεδρικό Μέγαρο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης είχε διαβουλεύσεις με τους επικεφαλής των εργοδοτικών οργανώσεων, στην παρουσία των Υπουργών Οικονομικών και Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων.