Πυρά Στεφάνου για προϋπολογισμό Αρχής Λιμένων. «Συγχαρητήρια στην κυβέρνηση Αναστασιάδη»

Πυρά Στεφάνου για προϋπολογισμό Αρχής Λιμένων. «Συγχαρητήρια στην κυβέρνηση Αναστασιάδη»

Σειρά για συζήτηση και ψήφιση στην Ολομέλεια της Βουλής πήρε η Αρχή Λιμένων Κύπρου με τον Στέφανο Στεφάνου να επιτίθεται στην Κυβέρνηση.

Διαβάστε επίσης: ΠΕΡΔΙΚΗΣ: «Δημόσιοι λειτουργοί τα πήραν από πέντε μεγαλοεργολάβους»

Έναν κερδοφόρο ημικρατικό οργανισμό τον έκαναν ζημιογόνο’ σχολίασε ο Βουλευτής του ΑΚΕΛ δίνοντας τα…συγχαρητήρια του στην κυβέρνηση του Νίκου Αναστασιάδη.

Πρόσθεσε πως ο οργανισμός κατέγραψε έλλειμμα 7 εκατομμυρίων το 2017 και 5 εκατομμυρίων το 2018 (ελλειμματικός προϋπολογισμός) από την αρχή της ιδιωτικοποίησης.

Ανέφερε επίσης πως η κυβέρνηση μίλησε για μικροατυχήματα ενώ παραλίγο να έχουμε απώλεια ζωής. «Το λιμάνι δεν έγινε πιο ανταγωνιστικό ενώ τα επίπεδα ασφάλειας έχουν μειωθεί».

Παρόλα αυτά το ΑΚΕΛ ψήφισε τον προϋπολογισμό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Στόχος η επίτευξη ουσιαστικής προόδου» - Αύριο η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ερχιουρμάν

«Στόχος η επίτευξη ουσιαστικής προόδου» - Αύριο η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ερχιουρμάν

Αύριο (20/10) θα πραγματοποιηθεί η επόμενη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, στις 11:00 το πρωί. 

BEST OF TOTHEMAONLINE