Πυρά Στεφάνου για προϋπολογισμό Αρχής Λιμένων. «Συγχαρητήρια στην κυβέρνηση Αναστασιάδη»

Πυρά Στεφάνου για προϋπολογισμό Αρχής Λιμένων. «Συγχαρητήρια στην κυβέρνηση Αναστασιάδη»

Σειρά για συζήτηση και ψήφιση στην Ολομέλεια της Βουλής πήρε η Αρχή Λιμένων Κύπρου με τον Στέφανο Στεφάνου να επιτίθεται στην Κυβέρνηση.

Διαβάστε επίσης: ΠΕΡΔΙΚΗΣ: «Δημόσιοι λειτουργοί τα πήραν από πέντε μεγαλοεργολάβους»

Έναν κερδοφόρο ημικρατικό οργανισμό τον έκαναν ζημιογόνο’ σχολίασε ο Βουλευτής του ΑΚΕΛ δίνοντας τα…συγχαρητήρια του στην κυβέρνηση του Νίκου Αναστασιάδη.

Πρόσθεσε πως ο οργανισμός κατέγραψε έλλειμμα 7 εκατομμυρίων το 2017 και 5 εκατομμυρίων το 2018 (ελλειμματικός προϋπολογισμός) από την αρχή της ιδιωτικοποίησης.

Ανέφερε επίσης πως η κυβέρνηση μίλησε για μικροατυχήματα ενώ παραλίγο να έχουμε απώλεια ζωής. «Το λιμάνι δεν έγινε πιο ανταγωνιστικό ενώ τα επίπεδα ασφάλειας έχουν μειωθεί».

Παρόλα αυτά το ΑΚΕΛ ψήφισε τον προϋπολογισμό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τα είπαν από κοντά ΠτΔ και Ερντογάν – Τι συζήτησαν οι δύο άνδρες – Δείτε φωτογραφίες

Τα είπαν από κοντά ΠτΔ και Ερντογάν – Τι συζήτησαν οι δύο άνδρες – Δείτε φωτογραφίες

Άρπαξε την ευκαιρία ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και χαιρέτησε τον Πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

BEST OF TOTHEMAONLINE