Μετά τα πανηγύρια κυπέλλου, ώρα για πρωτάθλημα και ντέρμπι με ΑΠΟΕΛ στη Λευκωσία

Μετά τα πανηγύρια κυπέλλου, ώρα για πρωτάθλημα και ντέρμπι με ΑΠΟΕΛ στη Λευκωσία

Μέσω της ιστοσελίδας της η ΑΕΚ ενημερώνει:

«Μετά την κατάκτηση του 2ου συνεχόμενου Κυπέλλου η Πετρολίνα ΑΕΚ συνεχίζει την προσπάθεια στην ΟΠΑΠ Basket League και για την 19η αγωνιστική αντιμετωπίζει το ΑΠΟΕΛ στο «Τάσσος Παπαδόπουλος» Ελευθερία (Κυριακή 18/03, 19:15).

H ομάδα μας θέλει να πάρει το 16ο ροζ φύλλο αγώνα και να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας, καθώς προπορεύεται με 28 βαθμούς (13 νίκες, 2 ήττες), με τον Κεραυνό να ακολουθεί με 27 βαθμούς (12 νίκες, 3 ήττες).

Στα προηγούμενα φετινά παιχνίδια με αντίπαλο το ΑΠΟΕΛ η ομάδα μας ηττήθηκε στην Λάρνακα και κέρδισε στην Λευκωσία».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Τη θέση πως η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά στην επίτευξη προόδου στο Κυπριακό καθώς διαθέτει τα εργαλεία να καταδείξει τα οφέλη της λύσης στην Τουρκία, εξέφρασε, την Πέμπτη, ο Προέδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά το γεύμα εργασίας του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στο οποίο συμμετείχε, για τελευταία φορά πριν τη λήξη της θητείας του ο ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες. Εξάλλου, σε παρέμβασή του αργότερα στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και σε συζήτηση που πρέπει να ανοίξει μετά το τέλος του πολέμου για το καθεστώς των Βρτανικών Βάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE