Αγνώριστος ο 'Φουσιέκκας' 8 χρόνια μετά την Αίγια - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Αγνώριστος ο 'Φουσιέκκας' 8 χρόνια μετά την Αίγια - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πέρασαν κιόλας 8 χρόνια μετά το τέλος της "Αίγιας Φούξια" και ο Φουσιέκκας δεν έχει κάνει έκτοτε τηλεόραση

Λατρέψαμε τον Στέλιο Θεοχάρους ως 'Γώρο'  στην κυπριακή κωμωδία του ΑΝΤ1 «Την Πάτησα» και τον αγαπήσαμε ως τον "Φουσιέκκα", τον τρελό του χωριού στην «Αίγια Φούξια».

Ο Φουσιέκκας μετά το τέλος της "Αίγιας Φούξια" δεν εμφανίστηκε ξανά στην κυπριακή tv, έτσι βλέποντας τον στα socila media μας έκανε εντύπωση η αλλαγή στην εξωτερική του εμφάνιση.

Ο Στέλιος Θεοχάρους εξακολουθεί να εργάζεται για μεγάλο τραπεζικό κυπριακό ίδρυμα και ολοκλήρωσε τις σπουδές του στο  IBS (Institute of Banking Studies) της Κύπρου.

Φυσικά η υποκριτική τέχνη εξακολουθεί να είναι το χόμπι του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συνεχίζεται ο χαρτοπόλεμος μεταξύ Προεδρικού και ΑΚΕΛ - «Διαστρέβλωση της πραγματικότητας», απαντά ο Λετυμπιώτης

Συνεχίζεται ο χαρτοπόλεμος μεταξύ Προεδρικού και ΑΚΕΛ - «Διαστρέβλωση της πραγματικότητας», απαντά ο Λετυμπιώτης

Συνεχίζεται ο χαρτοπόλεμος ανάμεσα σε ΑΚΕΛ και Προεδρικό, με τον Κωνσταντίνο Λετυμπιώτη να επανέρχεται μετά και της δηλώσεις του Εκπροσώπου Τύπου του κόμματος της Αριστεράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE