ΠΑΦΟΣ: Χειροπέδες σε 17χρονο καταζητούμενο- Προσπαθούσε να φύγει από την Κύπρο

ΠΑΦΟΣ: Χειροπέδες σε 17χρονο καταζητούμενο- Προσπαθούσε να φύγει από την Κύπρο

Στη σύλληψη 17χρονου προχώρησε την Παρασκευή 16/3 η Αστυνομία Πάφου στον αερολιμένα Πάφου.

 

Πρόκειται για άτομο που καταζητείτο από τις γερμανικές αρχές για υποθέσεις ληστείας, επίθεσης, πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης, παράνομης κατοχής αεροβόλου πιστολιού, αδικήματα που διαπράχθηκαν στην Γερμανία μεταξύ τις 23.2.2017 και 3.3.2017.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 17χρονος είναι κάτοχος ελληνικού διαβατηρίου και μεγάλωσε στην Γερμανία. 

Το Σάββατο 17/3 αναμένεται στις 09:00 να παρουσιαστεί ενώπιον του Επαρχιακού δικαστηρίου Πάφου για την έναρξη διαδικασίας παράδοσης του στις γερμανικές αρχές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φτάνει πια με τα κροκοδείλια δάκρυα – Φταίτε όλοι

Φτάνει πια με τα κροκοδείλια δάκρυα – Φταίτε όλοι

Οι στάχτες δεν λένε ψέματα. Η καμένη γη μιλά πιο ειλικρινά απ’ όλους σας. Κι όμως, και πάλι, πάνω από τα αποκαΐδια, παρελαύνουν τα κόμματα, με φωνές πένθους και βλέμματα «αγανάκτησης». Όψιμοι τιμητές, παρόντες στα πάνελ, στα συντονιστικά κέντρα, στις κάμερες – πάντα εκεί όταν υπάρχει μικρόφωνο.