ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Παραδόθηκε ο 34χρονος με τις 30 χιλ. - Έδωσε την δική του εκδοχή

ΛΕΜΕΣΟΣ: Παραδόθηκε ο 34χρονος με τις 30 χιλ. - Έδωσε την δική του εκδοχή

Ένας 34χρονος κάτοικος Λεμεσού φέρεται να απέσπασε ποσό πέραν των 30.000 ευρώ από τον Απρίλιο του 2017 μέχρι τον Φεβρουάριο του 2018.

Ο 34χρονος μετά την έκδοση του εντάλματος σύλληψης εναντίον του προσήλθε στην Αστυνομική Διεύθυνση Λεμεσού αυτοβούλως και αρνείται οποιαδήποτε ανάμειξη.

Όπως διατύπωσε ο ίδιος ανακρινόμενος αρνείται την διάπραξη του αδικήματος υπεξαίρεσης χρήματος από την εταιρεία στην οποία εργαζόταν.

Να θυμίσουμε ότι σύμφωνα με την καταγγελία ο 34χρονος φέρεται να έκδιδε τιμολόγια σε πελάτες ενώ δεν τα παρέδιδε στο λογιστήριο με τον ιδιοκτήτη της εταιρείας να αποταθεί στην Αστυνομία για διερεύνηση.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΛΕΜΕΣΟΣ: 34χρονος έκλεβε εργοδότη – Εξέδιδε ‘μαύρα’ τιμολόγια για δέκα μήνες

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε μία περίοδο «εσωστρέφειας» βρίσκονται τα κόμματα του κέντρου, τα οποία αφού ξεπέρασαν το πρώτο σοκ από την ήττα των διπλών εκλογών, ψάχνουν απαντήσεις για το τι πραγματικά έφταιξε ώστε να φτάσουν σε αυτό το απογοητευτικό σημείο, που βρίσκονται σήμερα. Παρά τα μηνύματα που έλαβαν από τους πολίτες, φαίνεται πως οι ηγεσίες των τριών κομμάτων να μην αντιλαμβάνονται το τεράστιο πρόβλημα ή αρνούνται να το αντιληφθούν, ενώ θεωρούν τα κόμματά τους, ως περιουσιακό τους στοιχείο, αρνούμενοι να παραιτηθούν. Σε μία εποχή όπου η κοινωνία έχει δώσει την απάντησή της, επιλέγοντας τον νεαρό Φειδία Παναγιώτου, ο οποίος έλαβε μεγαλύτερο ποσοστό από το σύνολο των ποσοστών των τριών κομμάτων ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ, οι ηγεσίες τους εξακολουθούν να μην αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top