Χριστοδουλίδης - Μίτσελ: Κυπριακό και ενεργειακά

Χριστοδουλίδης - Μίτσελ: Κυπριακό και ενεργειακά

Κυπριακό, ενεργειακά στη συνάντηση του Κύπριου Υπουργού Εξωτερικών με Υφυπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ.

Το Κυπριακό, η ενεργειακή ασφάλεια, διμερείς σχέσεις, ευρωπαϊκά και περιφερειακά ζητήματα, είναι ανάμεσα στα θέματα που συζητούν κατά τη συνάντησή τους στη Λευκωσία ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Αμερικανός Υφυπουργός Εξωτερικών Γουές Μίτσελ, σύμφωνα με ανάρτηση του Υπουργείου Εξωτερικών στο Twitter.

Ο κ. Μίτσελ βρίσκεται στην Κύπρο για επαφές και ήδη έχει συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη και τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Η συνάντηση του Προέδρου Χριστοδουλίδη με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στις Βρυξέλλες αποκτά ιδιαίτερη σημασία όχι τόσο για τα όσα ανακοινώθηκαν, αλλά κυρίως για το πλαίσιο που επιχειρεί να διαμορφωθεί γύρω από την επανεκκίνηση του Κυπριακού. Σε μια περίοδο παρατεταμένης στασιμότητας, η έμφαση μετατοπίζεται πλέον στην προεργασία, στις συγκλίσεις που έχουν ήδη καταγραφεί και κυρίως, στην πολιτική βούληση των εμπλεκομένων.

BEST OF TOTHEMAONLINE