ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Το τροχαίο που στοίχισε τη ζωή στον 29χρονο Γιάννη

ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Το τροχαίο που στοίχισε τη ζωή στον 29χρονο Γιάννη

Πάνε ακριβώς έξι χρόνια από την μοιραία μέρα που ο 29χρονος, τότε, Γιάννης Νίκου, έχασε τη ζωή του μετά από τροχαίο ατύχημα στην Αγία Νάπα.

Ήταν γύρω στις 2:30 π.μ. τα ξημερώματα της 17ης Μαρτίου 2012, όταν ο 29χρονος οδηγούσε το όχημα του στην οδό Τεύκρου Ανθία στην Αγία Νάπα και συγκρούστηκε με όχημα που οδηγούσε 20χρονος, έχοντας ως συνεπιβάτες 19χρονο και 16χρονο. 

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν όλοι οι επιβαίνοντες του δεύτερου οχήματος ενώ κλήθηκε και η Πυροσβεστική Υπηρεσία για απεγκλωβισμό του 19χρονου. 

Όλοι οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Παραλιμνίου όπου ο επί καθήκοντι ιατρός διαπίστωσε δυστυχώς το θάνατο του 29χρονου Γιάννη.   

Ο Γιάννης Νίκου, καταγόταν από την κοινότητα Ξυλοφάγου.

*Η κεντρική φωτογραφία είναι αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ερσίν Τατάρ: Οχι σε επίσημες διαπραγματεύσεις χωρίς αναγνώριση κυριαρχικής ισότητας

Ερσίν Τατάρ: Οχι σε επίσημες διαπραγματεύσεις χωρίς αναγνώριση κυριαρχικής ισότητας

Δεν θα εισέλθουμε σε καμία επίσημη διαδικασία διαπραγμάτευσης "χωρίς να αναγνωριστεί η κυριαρχική ισότητα και το ισότιμο διεθνές καθεστώς των Τουρκοκυπρίων" δήλωσε ο Τ/κ ηγέτης Ερσίν Τατάρ κατά την επιστροφή του στα κατεχόμενα από την Νέα Υόρκη.