ΠΑΦΟΣ: 46χρονος εντοπίστηκε νεκρός σε ξενοδοχείο

ΠΑΦΟΣ: 46χρονος εντοπίστηκε νεκρός σε ξενοδοχείο

Αναίσθητος διακομίσθηκε το πρωί του Σαββάτου 17/3, 46χρονος στο Νοσοκομείο της Πόλης Χρυσοχούς.

Πρόκειται για αλλοδαπό παραθεριστή που επισκέφτηκε την Κύπρο και διέμενε σε ξενοδοχειακό κατάλυμα ξενοδοχείου στην Επαρχία Πάφου ένιωσε αδιαθεσία στις 07:30 περίπου το πρωί.

Ασθενοφόρο που κλήθηκε στο μέρος τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Πόλης Χρυσοχούς όπου ο επί καθήκοντι ιατρός διέγνωσε τον θάνατο του.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, δεν υπάρχει υπόνοια για εγκληματική ενέργεια. Ο 46χρονος αντιμετώπιζε διάφορα προβλήματα υγείας, όπως αναφέρθηκε από τους οικείους του. 

Η νεκροψία επί της σορού του 46χρονου θα διενεργηθεί την Δευτέρα 19/3 στο νεκροτομείο του ΓΝ Πάφου προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του. 

Από κΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η δύσκολη εξίσωση του Νίκου Χριστοδουλίδη: To ΔΗΚΟ, ο ανθεκτικός ΔΗΣΥ και το στοίχημα του 2028

Η δύσκολη εξίσωση του Νίκου Χριστοδουλίδη: To ΔΗΚΟ, ο ανθεκτικός ΔΗΣΥ και το στοίχημα του 2028

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης, βρίσκεται αντιμέτωπος με ένα πολιτικό δεδομένο, που δεν μπορεί πλέον να αγνοήσει: οι ισορροπίες που διαμορφώθηκαν στις προεδρικές εκλογές του 2023, δεν υπάρχουν σήμερα, με την ίδια μορφή.

BEST OF TOTHEMAONLINE