Απειλές κατά των πάντων - Όσα έγραφε η απειλητική επιστολή στον Κοτζιά

Απειλές κατά των πάντων  - Όσα έγραφε η απειλητική επιστολή στον Κοτζιά

Ωμές απειλές κατά του Νίκου Κοτζιά αλλά και των βουλευτών περιείχε η επιστολή με τη σφαίρα που εστάλη την Τρίτη 13/3 στο υπουργείο Εξωτερικών, δύο μόλις ημέρες πριν την επίσκεψη του υπουργού στα Σκόπια για συζητήσεις όσον αφορά την ονομασία.

Η επιστολή η οποία συνοδευόταν από την σφαίρα γράφει: «Όσοι από εσάς αισθάνονται Έλληνες αγωνισθείτε για τα ιδανικά μας, για την Ιστορία μας, για την ταυτότητά μας. Το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων κρύβει μεγάλες παγίδες».

«Για όλους τους άλλους, ειδικώς για αυτούς που θα βάλουν την υπογραφή τους στο ξεπούλημα της Μακεδονίας μας ισχύει ένα και μόνον: θα εξαφανίσουμε τις οικογένειές τους από τον μικρότερο έως τον μεγαλύτερο», αναφέρει, μεταξύ άλλων, απευθυνόμενη στους βουλευτές.

Τέλος, καταλήγει με παράκληση στα Σώματα Ασφαλείας και το στράτευμα: «Μην υπακούτε στις εντολές τους, μπείτε στο Κοινοβούλιο και καθαρίστε τους όλους σταματώντας το ξεπούλημα στο ΝΑΤΟ και ΕΕ».

Ο ίδιος ο υπουργός Εξωτερικών σχολιάζοντας τις απειλές που έχει δεχθεί αρχικά,έκανε λόγο για συγκεκριμένα συστήματα που τον συκοφαντούν ώστε να τον στοχοποιήσουν, επισημαίνοντας ότι είναι οι ηθικοί αυτουργοί των απειλών για τη σωματική ακεραιότητα και τη ζωή του.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Έντονο διπλωματικό παρασκήνιο ενόψει των επόμενων κινήσεων - Οι επαφές που μπορεί να κρίνουν τις εξελίξεις

Κυπριακό: Έντονο διπλωματικό παρασκήνιο ενόψει των επόμενων κινήσεων - Οι επαφές που μπορεί να κρίνουν τις εξελίξεις

Οι εξελίξεις γύρω από το Κυπριακό, οι διεργασίες που βρίσκονται σε εξέλιξη σε διπλωματικό επίπεδο και η σύλληψη 53χρονης Λιθουανής κτηματομεσίτριας στη Γαλλία με ευρωπαϊκό ένταλμα της Κυπριακής Δημοκρατίας για υπόθεση σφετερισμού ελληνοκυπριακών περιουσιών, προκαλούν έντονες αντιδράσεις στα κατεχόμενα.

BEST OF TOTHEMAONLINE