Φιλιππίνες: 10 νεκροί από συντριβή μικρού αεροπλάνου σε σπίτι

Φιλιππίνες: 10 νεκροί από συντριβή μικρού αεροπλάνου σε σπίτι

Μικρό αεροπλάνο συνετρίβη σε σπίτι βόρεια της πρωτεύουσας των Φιλιππίνων, με αποτέλεσμα 10 άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους.

Το μονοκινητήριο Piper 23 Apache, είχε μόλις απογειωθεί από ένα μικρό αεροδρόμιο κοντά στο σημείο της συντριβής, σύμφωνα με τον Έρικ Απολόνιο, εκπρόσωπο της Αρχής Πολιτικής Αεροπορίας των Φιλιππίνων (CAAP).

«Ολοι οι επιβάτες του αεροπλάνου σκοτώθηκαν όπως επίσης και οι άνθρωποι που βρίσκονταν στο σπίτι πάνω στο οποίο έπεσε το αεροπλάνο», δήλωσε ο αξιωματούχος.

Το μικρό αεροσκάφος έπεσε πάνω στο σπίτι μιας 80χρονης και όπως ανέφερε εκπρόσωπος της αστυνομίας: «Το σπίτι κάηκε και το αεροσκάφος καταστράφηκε εντελώς»

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ραγδαίες εξελίξεις: Σε αργία ο Φαίδωνας Φαίδωνος και ο δήμαρχος Λευκονοίκου

Ραγδαίες εξελίξεις: Σε αργία ο Φαίδωνας Φαίδωνος και ο δήμαρχος Λευκονοίκου

Ραγδαίες εξελίξεις με την υπόθεση του Φαίδωνα Φαίδωνος, αφού μετά την λήψη της επιστολής από την Αστυνομία, το ΥΠΕΣ προχώρησε άμεσα και έθεσε σε αργία τον ίδιο αλλά και τον δήμαρχο Λευκονοίκου.

BEST OF TOTHEMAONLINE