ΠΑΦΟΣ: Τον έδιωξε από το σπίτι και αυτός την ‘έσπασε’ στο ξύλο

ΠΑΦΟΣ: Τον έδιωξε από το σπίτι και αυτός την ‘έσπασε’ στο ξύλο

Στην σύλληψη 42χρονου προχώρησε η Αστυνομία Πάφου για υπόθεση επίθεσης με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης και απειλής σε βάρος 55χρονης .

Σύμφωνα με την Αστυνομία 55 χρονη αλλοδαπή μόνιμη κάτοικος Πάφου κατήγγειλε ότι ο συμβίος της επίσης αλλοδαπός 42 ετών από τον Μάιο του 2017 μέχρι και σήμερα της επιτέθηκε σε αρκετές περιπτώσεις και την κτύπησε χωρίς ωστόσο  να  έχει καταγγείλει τη υπόθεση μέχρι σήμερα.

Επίσης την απείλησε σε αρκετές περιπτώσεις ενώ στις 10.3.2018 , όπως ανέφερε στην Αστυνομία μετά από λογομαχία που είχαν μεταξύ τους η παραπονούμενη είπε στον 42χρονο να φύγει από το σπίτι.

Τότε εκείνος, σύμφωνου με τους ισχυρισμούς της  αντέδρασε , την άρπαξε και την έριξε κάτω επανειλημμένα κτυπώντας την στην πλάτη της .

Εναντίον του συμβίου της εξασφαλίστηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης και συνελήφθη στις 16:20 και τέθηκε υπό κράτηση.

Η Αστυνομία συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Συνάντηση με τριμελή αντιπροσωπεία του νεοσύστατου συνδέσμου «Η Φωνή των κτηνοτρόφων» είχε το Σάββατο ο Επικεφαλής της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής για την Ανασυγκρότηση και Αναβάθμιση του Κτηνοτροφικου Τομέα και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Κύπρου, Σταύρος Μαλάς, με εκπρόσωπο των κτηνοτρόφων Χριστόδουλο Χριστοδούλου να επαναλαμβάνει στο ΚΥΠΕ το αίτημά τους για συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να προειδοποιεί για το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE