Παιδικό / Πέτεφ

Παιδικό / Πέτεφ

Σε μια από τις πολλές ατάκες του στην διάσκεψη τύπου μετά το παιχνίδι με την ΑΕΚ, ο Ιβάιλο Πέτεφ χαρακτήρισε το δεύτερο γκολ που δέχθηκε η Ομόνοια ως παιδικό, «Ειδικά το δεύτερο ήταν παιδικό, το δεχθήκαμε πολύ εύκολα».

Δεν είναι η πρώτη φορά πάντως που βλέπουμε την Ομόνοια να δέχεται εύκολα τέρματα με την άμυνα των «πρασίνων» να μπάζει νερά, άλλωστε τα στατιστικά σε σύνολο 29αγώνων φανερώνουν την ωμή αλήθεια και το «αγκάθι» της εφετινής σεζόν για την Ομόνοια.

Πάντως ο κ. Πέτεφ δεν είναι η πρώτη φορά που εντοπίζει αυτό στην ομάδα του (ότι δηλαδή δέχεται εύκολα τέρμα) όμως φαίνεται… να μην αλλάζει κάτι.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΒΙΝΤΕΟ: «Δεν φοβάμαι τα δικαστήρια, εγώ παρακαλώ να πάμε» – Η Annie Alexui προκαλεί και κατονομάζει «εγκληματίες» και «συγκαλύψεις»

ΒΙΝΤΕΟ: «Δεν φοβάμαι τα δικαστήρια, εγώ παρακαλώ να πάμε» – Η Annie Alexui προκαλεί και κατονομάζει «εγκληματίες» και «συγκαλύψεις»

Σε μια νέα, καταιγιστική ανάρτηση προχώρησε η Annie Alexui, η οποία το τελευταίο διάστημα βρίσκεται στο επίκεντρο μετά τις σοβαρές καταγγελίες που εξαπέλυσε, προκαλώντας την κινητοποίηση των αρμόδιων Αρχών.

BEST OF TOTHEMAONLINE

Sunday Kristallnacht

Sunday Kristallnacht