Προετοιμάζουν το έδαφος για τη Γενεύη - Νέα συνάντηση των διαπραγματευτών
Νέα συνάντηση θα έχουν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ.
«Αύριο αδέρφια πάμε δυνατά με ότι έχουμε για την ομάδα μας και τα τιμημένα μας χρώματα. Δεν ξενερώνουμε ποτέ, δεν σταματάμε όποιο κι αν είναι το τελικό αποτέλεσμα.
Κάθε μερά που περνά, ΤΑΚΤΑΚΑΛΑ σ’ αγαπάμε περισσότερο. Κι όπως λέμε πάντα, η αρρώστια μας στα δύσκολα, στα ανέφικτα και στα «παλαβά» είναι που θέλει την περισσότερη στήριξη.
Όσο για αυτούς που βγάζουν την γλώσσα τους περίπατο, εδώ και 87 χρόνια ιστορίας δεν μας τσάκισαν Άγγλοι και Τούρκοι και νομίζουν κάτι κόκκινοι «ρέμπελοι» ότι θα τα καταφέρουν;
Όσο για την τιμή του εισιτήριου αν τους φάνηκε ακριβή, καλώς ή κακώς αύριο θα παιχτεί κανονικός αγώνας, όχι φιλικό.
ΥΓ. Καμία στήριξη δεν θέλουμε απο το ΔΣ του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στην υποψηφιότητα Κούμα. Μακριά κι αγαπημένοι απο όλους αυτούς με όποιο κόστος κι αν αυτό συνεπάγεται.
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟ.
1931″.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις