ΑΕΡ. ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Ήθελε να ταξιδέψει αλλά την ‘πρόδωσε’ η ταυτότητα της

ΑΕΡ. ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Ήθελε να ταξιδέψει αλλά την ‘πρόδωσε’ η ταυτότητα της

Δεν πείστηκαν οι Αστυνομικοί πως πρόκειται για την 33χρονη και αρχίσαν τις ερωτήσεις.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, 33χρονη, παρουσιάστηκε τα ξημερώματα της Κυριακής (18/03)στο αεροδρόμιο Λάρνακας, με σκοπό να ταξιδέψει σε άλλη Ευρωπαϊκή χώρα.

Κατά το διαβατηριακό έλεγχο, η 33χρονη παρουσίασε δελτίο ταυτότητας, για το οποίο εγέρθηκαν υποψίες, ότι δεν ήταν δικό της, αφού παρουσίαζε διαφορές σε σχέση με τα χαρακτηριστικά του προσώπου της.

Ανακρινόμενη, παραδέχθηκε, ότι το δελτίο ταυτότητας δεν ήταν δικό της, αλλά το προμηθεύτηκε έναντι χρηματικού ποσού.

Η 33χρονη συνελήφθη για τα αδικήματα της πλαστοπροσωπίας και της παράνομης εισόδου στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Προτεραιότητα Κυπριακής Προεδρίας η ενίσχυση προσπάθειας για στρατηγική αυτονομία ΕΕ»

ΠτΔ: «Προτεραιότητα Κυπριακής Προεδρίας η ενίσχυση προσπάθειας για στρατηγική αυτονομία ΕΕ»

Η ενίσχυση της μεγάλης προσπάθειας για επίτευξη της στρατηγικής αυτονομίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης αποτελεί την υπ’ αριθμόν ένα προτεραιότητα της Κυπριακής Προεδρίας, επεσήμανε, αναφερόμενος στην επικείμενη ανάληψη της Προεδρίας ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις το πρωί της Παρασκευής μετά την ολονύχτια συνεδρία του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, στις Βρυξέλλες.

BEST OF TOTHEMAONLINE