Ερντογάν: 'Είναι υπό τον απόλυτο έλεγχό μας το Αφρίν'- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ερντογάν: 'Είναι υπό τον απόλυτο έλεγχό μας το Αφρίν'- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Οι τουρκικές δυνάμεις και οι Σύροι αντάρτες, που είναι σύμμαχοί τους, εισέβαλαν στην κουρδική πόλη Αφρίν, στη βορειοδυτική Συρία.

Η Αγκυρα είχε εξαπολύσει από τον Ιανουάριο την επιχείρηση «Κλάδος Ελαίας», με στόχο να διώξει από την περιοχή τους μαχητές της κουρδικές πολιτοφυλακής Μονάδες Προστασίας του Λαού (YPG), που η Τουρκία θεωρεί τρομοκρατική οργάνωση.

«Το κέντρο της πόλης Αφρίν είναι υπό τον απόλυτο έλεγχο του ελεύθερου συριακού στρατού με την υποστήριξη των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων, από τις 8:30 το πρωί (18/3)», ανακοίνωσε ο Ταγίπ Ερντογάν σε ομιλία του.

Υπό έλεγχο έχουν τεθεί πολλές συνοικίες και οι μάχες συνεχίζονται, δήλωσε από την πλευρά του ο διευθυντής του Συριακού Παρατηρητηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Ράμι Αμπντελραχμάν.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

 

Από iefimerida.gr

Φωτογραφίες από Anadolu Agency

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος στηρίζει την ευρωπαϊκή πορεία της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης – Καθοριστικός ο ρόλος της επικείμενης Κυπριακής Προεδρίας

Η Κύπρος στηρίζει την ευρωπαϊκή πορεία της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης – Καθοριστικός ο ρόλος της επικείμενης Κυπριακής Προεδρίας

Κατ’ ιδίαν συνάντηση με την Προεδρεύουσα Ζέλικα Ζβιγιάνοβιτς και τα άλλα μέλη της Προεδρίας της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης, Ζέλκο Κόμσικ και Ντένις Μπεσίροβιτς, πραγματοποίησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE