Θλίψη στην οικογένεια των Καταδρομέων - 'Έφυγε' ο Διοικητής του Αττίλα - VDS

Θλίψη στην οικογένεια των Καταδρομέων - 'Έφυγε' ο Διοικητής του Αττίλα - VDS

Θλίψη στον χώρο των Ενόπλων Δυνάμεων και κυρίως για την μεγάλη οικογένεια των Καταδρομών, καθώς «έφυγε» από τη ζωή ο Ταξίαρχος ε.α. Γεώργιος Παπαμελετίου, ο οποίος ήταν ο Διοικητής της Α΄ Μοίρας Καταδρομών και της Διμοιρίας της Γ΄ΜΑΚ που συμμετείχαν στην αποστολή Νίκη, το καλοκαίρι του 1974.

Οι καταδρομείς, συμμετείχαν στις μάχες κατά του Αττιλα, ο οποίος εισέβαλλε στο νησί και έκτοτε κατέχει το 38% των εδαφών της Κύπρου.

Στο άκουσμα της είδησης για τον θάνατο του Γ. Παπαμελετίου, ο σύλλογος «Κομάντος 74» εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

"Αγαπητοί συμπολεμιστές και φίλοι

Προ ολίγου μας αποχαιρέτησε ο Διοικητής της Α΄Μοίρας Καταδρομών έτους 1974, ο Ήρωας Τχος εα Γεώργιος Παπαμελετίου .

Καλό σου ταξίδι κε Διοικητή μας

Καλό σου ταξίδι δικέ μας Παπαμελέτη.

Το ΔΣ του Συλλόγου και οι Συμπολεμιστές του εκφράζουν τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του. Η κηδεία του θα γίνει την Τρίτη.

Δείτε σε βίντεο την δράση της Α΄ Μοίρας Καταδρομών στα γεγονότα της Κύπρου:

https://www.youtube.com/watch?v=DBp9nkazKDg

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Καταδικάζει η Κυβέρνηση: «Πράξεις προκλητικές και απαράδεκτες» η απαγωγή και παράνομη κράτηση πέντε Ελληνοκυπρίων από το κατοχικό καθεστώς

Καταδικάζει η Κυβέρνηση: «Πράξεις προκλητικές και απαράδεκτες» η απαγωγή και παράνομη κράτηση πέντε Ελληνοκυπρίων από το κατοχικό καθεστώς

Η Κυβέρνηση καταδικάζει με τον πιο έντονο τρόπο την απαγωγή και τη συνεχιζόμενη παράνομη κράτηση από τις 19 Ιουλίου, πέντε Ελληνοκυπρίων πολιτών της Κυπριακής Δημοκρατίας από το υποτελές στην Τουρκία παράνομο καθεστώς στα κατεχόμενα και εκφράζει αγανάκτηση για την κατάσταση, όπως αυτή εξελίσσεται με τις σημερινές “δίκες” παρωδία, και συγκεκριμένα με την απόφαση για περίοδο κράτησης μέχρι και τριών μηνών του ενός ζεύγους εξ αυτών.

BEST OF TOTHEMAONLINE