Θλίψη στην οικογένεια των Καταδρομέων - 'Έφυγε' ο Διοικητής του Αττίλα - VDS

Θλίψη στην οικογένεια των Καταδρομέων - 'Έφυγε' ο Διοικητής του Αττίλα - VDS

Θλίψη στον χώρο των Ενόπλων Δυνάμεων και κυρίως για την μεγάλη οικογένεια των Καταδρομών, καθώς «έφυγε» από τη ζωή ο Ταξίαρχος ε.α. Γεώργιος Παπαμελετίου, ο οποίος ήταν ο Διοικητής της Α΄ Μοίρας Καταδρομών και της Διμοιρίας της Γ΄ΜΑΚ που συμμετείχαν στην αποστολή Νίκη, το καλοκαίρι του 1974.

Οι καταδρομείς, συμμετείχαν στις μάχες κατά του Αττιλα, ο οποίος εισέβαλλε στο νησί και έκτοτε κατέχει το 38% των εδαφών της Κύπρου.

Στο άκουσμα της είδησης για τον θάνατο του Γ. Παπαμελετίου, ο σύλλογος «Κομάντος 74» εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

"Αγαπητοί συμπολεμιστές και φίλοι

Προ ολίγου μας αποχαιρέτησε ο Διοικητής της Α΄Μοίρας Καταδρομών έτους 1974, ο Ήρωας Τχος εα Γεώργιος Παπαμελετίου .

Καλό σου ταξίδι κε Διοικητή μας

Καλό σου ταξίδι δικέ μας Παπαμελέτη.

Το ΔΣ του Συλλόγου και οι Συμπολεμιστές του εκφράζουν τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του. Η κηδεία του θα γίνει την Τρίτη.

Δείτε σε βίντεο την δράση της Α΄ Μοίρας Καταδρομών στα γεγονότα της Κύπρου:

https://www.youtube.com/watch?v=DBp9nkazKDg

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν, συμφώνησαν να συναντηθούν εκ νέου έως τα τέλη Απριλίου με σκοπό να προβούν σε πιο συγκεκριμένες ανακοινώσεις, όπως ανακοίνωσαν τα ΗΕ μετά τη σημερινή τους συνάντηση στην κατοικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του Γενικού Γραμματέα στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, στη νεκρή ζώνη στη Λευκωσία. Πρόσθεσαν πως οι δυο ηγέτες χαιρέτισαν τη διαρκή δέσμευση και εμπλοκή του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στο Κυπριακό και επανέλαβαν τη συνεχή ετοιμότητά τους να υποστηρίξουν τις προσπάθειές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE