Τελέστηκε το μνημόσυνο του αείμνηστου Τάσου Μητσόπουλου

Τελέστηκε το μνημόσυνο του αείμνηστου Τάσου Μητσόπουλου

strong>Στην παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας τελέστηκε σήμερα (Κυριακή 18/3) στην εκκλησία του Αγίου Λαζάρου στη Λάρνακα, το ετήσιο του πρώην Υπουργού Αμυνας Τάσου Μητσόπουλου και του πατέρα του Αρη.

Παρόντες στο μνημόσυνο ήταν μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου, οι Υπουργοί Αμυνας Σάββας Αγγελίδης και Ενέργειας Γιώργος Λακκοτρύπης, ο πρώην ΥΠΑΜ Χριστόφορος Φωκαίδης, ο Διοικητής του ΚΣΕΔ Κώστας Φυτηρής, ο Δήμαρχος Αραδίππου Ευάγγελος Ευαγγελίδης, βουλευτές και πλήθος κόσμου.

Του μνημοσύνου προέστη ο Επίσκοπος Καρπασίας Χριστοφόρος.

Μετά το μνημόσυνο δεν έγιναν δηλώσεις.

strong>Από ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προσεγγίζουμε την Παιδεία ως επένδυση στο μέλλον της Κύπρου

ΠτΔ: Προσεγγίζουμε την Παιδεία ως επένδυση στο μέλλον της Κύπρου

Προσεγγίζουμε την Παιδεία όχι ως λογιστικές πράξεις, αλλά ως επένδυση στο μέλλον της Κύπρου, διεμήνυσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, εγκαινιάζοντας στην Αθήνα παράρτημα του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, παρουσία και του Πρωθυπουργού Μητσοτάκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE