ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Στο Δικαστήριο οι δύο φίλαθλοι

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Στο Δικαστήριο οι δύο φίλαθλοι

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας αναμένεται να οδηγηθούν την Δευτέρα (19/3), που συνελήφθησαν το Σάββατο (18/3), στο ντέρμπι Ομόνοιας-ΑΕΚ.

Πριν από την έναρξη του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων ΟΜΟΝΟΙΑΣ – ΑΕΚ, που διεξήχθη στο χθες το απόγευμα στο Στάδιο ΓΣΠ, συνελήφθη 47χρονος, για τα αδικήματα της επίθεσης εναντίον ανδρών ασφαλείας του γηπέδου.

Επίσης, μετά το τέλος του αγώνα, κατά την αποχώρηση των φιλάθλων από το γήπεδο, 47χρονη συνελήφθη για το αυτόφωρο αδίκημα της δημόσιας εξύβρισης μελών της Αστυνομίας.

Στη συνέχεια και τα δυο πιο πάνω πρόσωπα αφέθηκαν ελεύθερα και αναμένεται αύριο (19/3) να παρουσιαστούν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας.
Ο Αστυνομικός Σταθμός Στροβόλου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Σε μια καθοριστική κίνηση διαφάνειας και λογοδοσίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προχώρησε στη δημοσιοποίηση όλων των εκθέσεων που του υποβλήθηκαν από τις αρμόδιες υπηρεσίες, αναφορικά με την καταστροφική πυρκαγιά που έπληξε την επαρχία Λεμεσού. Όπως είχε δεσμευτεί δημοσίως, η ενημέρωση προς τους πολίτες γίνεται με πλήρη διαφάνεια, μέσα από αδιαμεσολάβητη πρόσβαση στα στοιχεία που καταγράφουν βήμα προς βήμα τη διαχείριση της κρίσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE