ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΑΡΝΑΚΑ: Αστυνομικός φέρεται να εκσπερμάτωσε στην πόρτα οχήματος γυναίκας

ΛΑΡΝΑΚΑ: Αστυνομικός φέρεται να εκσπερμάτωσε στην πόρτα οχήματος γυναίκας

Αποστροφή προκαλούν οι λεπτομέρειες της υπόθεσης σε βάρος αστυνομικού που υπηρετεί στην Λάρνακα.

Το εν λόγω μέλος της αστυνομικής δύναμης, περί τα μέσα της περασμένης εβδομάδας, φέρεται να ακολούθησε (έχοντας αστυνομική περιβολή) τη γυναίκα από το αεροδρόμιο Λάρνακας μέχρι και το σπίτι της.

Σύμφωνα πάντα με την καταγγελία και τα όσα διερευνώνται σε βάρος του, ενώ η γυναίκα είχε εισέλθει στην οικία της, ο εν λόγω αστυνομικός φέρεται να αυνανίστηκε και να εκσπερμάτωσε στην πόρτα του οδηγού του αυτοκινήτου της.

Πρόκειται περί πρωτοφανούς υπόθεσης γι΄ αυτό και οι αξιωματικοί της Αστυνομίας έδωσαν αμέσως τη δέουσα προσοχή. Δεν είναι τυχαίο που ο Αρχηγός της Αστυνομίας, Ζαχαρίας Χρυσοστόμου, έδωσε αμέσως οδηγίες προκειμένου να τεθεί σε διαθεσιμότητα το εν λόγω μέλος της δύναμης, μέχρι να ξεκαθαρίσει η υπόθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, το εν λόγω μέλος της αστυνομικής δύναμης έχει μετατεθεί αρκετές φορές. Πρόσφατα είχε κάνει και δημόσια εμφάνιση, σε τηλεοπτικό παιχνίδι.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Πολύ παραγωγική, πολύ συγκεκριμένη συζήτηση» με Ολγκίν - Θα συγκαλέσει σύνοδο του Εθνικού Συμβουλίου

ΠτΔ: «Πολύ παραγωγική, πολύ συγκεκριμένη συζήτηση» με Ολγκίν - Θα συγκαλέσει σύνοδο του Εθνικού Συμβουλίου

Για «πολύ παραγωγική, πολύ συγκεκριμένη συζήτηση» με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, έκανε λόγο κατά την άφιξή του στη προπαρασκευαστική σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, στις Βρυξελλες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, όπου βρίσκεται για να συμμετάσχει στην σύνοδο κορυφής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top