«Κερδίσαμε, αλλά ακόμα δεν κάναμε τίποτα και δεν πανηγυρίζουμε»

«Κερδίσαμε, αλλά ακόμα δεν κάναμε τίποτα και δεν πανηγυρίζουμε»

Δείτε τι δήλωσε στην κάμερα της PrimeTel μετά το τέλος του αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ, ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου.

Αναλυτικά:

«Είμαστε απλά ικανοποιημένοι, κερδίσαμε, αλλά δεν κάναμε τίποτα. Στο ίδιο μήκος κύματος και οι αντιδράσεις εντός αποδυτηρίων, αλλά και από τη διοίκηση.

Είναι διαφορετικό το πως αισθάνεται ο οπαδός και το πως πρέπει να λειτουργεί μία ομάδα. Έχουμε ακόμα επτά παιχνίδια για να πετύχουμε το στόχο μας.

Θα ξεκουραστούμε στη διακοπή, η οποία είναι ευεργετική για την ομάδα μας. Τίποτα περισσότερο.

Το παιχνίδι κρίθηκε στις στιγμές, αφού σκοράραμε σε καθοριστικά σημεία και αγωνίζονταν δύο ισάξιες ομάδες. Ευχαριστούμε τον κόσμο μας που ήταν εκπληκτικός».

Στη συνέχεια, κλήθηκε να σχολιάσει τα παράπονα που εξέφρασε ο επίσημος ΑΠΟΕΛ για τη διαιτησία: «»Έχουμε δημοκρατία, ο καθένας μπορεί ανάλογα με την περίσταση, να προασπίσει τα συμφέροντα της ομάδας του. Αν έχουν παράπονα, μπορούν να τα εκφράσουν».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η αποτυχημένη αποστολή του Κόλιν Στιούαρτ και η ενόχληση της Λευκωσίας - Αποχαιρετισμός με αξιώσεις και σιωπές

Η αποτυχημένη αποστολή του Κόλιν Στιούαρτ και η ενόχληση της Λευκωσίας - Αποχαιρετισμός με αξιώσεις και σιωπές

Αν περίμενε κανείς ότι ο Ειδικός Αντιπρόσωπος του ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο Κόλιν Στιούαρτ, θα έκλεινε τη θητεία του με αυτοκριτική και ειλικρινή απολογισμό, διαψεύστηκε. Αντιθέτως, ο απερχόμενος αξιωματούχος επέλεξε να αποχωρήσει με δηλώσεις που προκάλεσαν αμηχανία, δυσαρέσκεια και εύλογες αντιδράσεις στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE