Πρώην παράγοντας της ΑΕΛ τρολάρει ΑΠΟΕΛ και τους τερματοφύλακες της ομάδας

Πρώην παράγοντας της ΑΕΛ τρολάρει ΑΠΟΕΛ και τους τερματοφύλακες της ομάδας

Ο πρώην παράγοντας της ΑΕΛ, ο Άκης Ιωαννίδης ο οποίος διετέλεσε εκπρόσωπος τύπου υπό την Προεδρία του Άγη Αγαπίου και Δημήτρη Σολομωνίδη, έστειλε το  δικό του μήνυμα στα Social Media, εκφράζοντας τον προβληματισμό του για τους τερματοφύλακες του ΑΠΟΕΛ.

Μάλιστα στην ανάρτηση του ο κ.Ιωαννίδης έθεσε και κάποια εύλογα ερωτήματα για την απόκτηση του Ράφαελ Ρομό από τους «γαλαζοκίτρινους».

Η ανάρτηση του:

«Πως το ΑΠΟΕΛ και οι παράγοντες του αφού πέραν από κάθε λογική, «αγόρασαν «από την ΑΕΛ τον καλύτερο της παίκτη πέρσι, τον Ρομο τον τερματοφύλακα και αφού τον ΕΔΩΣΑΝ ΔΑΝΕΙΚΟ …ΕΜΕΙΝΑΝ χωρίς τερματοφύλακα (ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΣ ΑΛΛΟΥΣ 3 ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ) είναι να απορεί κάποιος. Κάτι το οποίο φυσικά ούτε καν άγγιξαν οι αθλητικογράφοι που «έχουν» το ρεπορτάζ του ΑΠΟΕΛ. Ειλικρινά είναι να γελά κάποιος. Ποιος έφερε τον Γκουτινιο και τον Περεθ ενώ είχαν τον Ρομο? Ποιος?»

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βασιλικό: Στο… περίπου τα έργα και χωρίς αξιολόγηση κινδύνου - Καμία καταγραφή εξοπλισμού - Σκανδαλώδεις αποκαλύψεις

Βασιλικό: Στο… περίπου τα έργα και χωρίς αξιολόγηση κινδύνου - Καμία καταγραφή εξοπλισμού - Σκανδαλώδεις αποκαλύψεις

Την όπως-όπως αποχώρηση της κινεζικής κοινοπραξίας από το εργοτάξιο του τερματικού στο Βασιλικό και κατασκευαστικά έργα στο… περίπου, φανερώνει η μελέτη των Γάλλων εμπειρογνωμόνων.

BEST OF TOTHEMAONLINE