Επιβλητικές νίκες για τους πρωτοπόρους!

Επιβλητικές νίκες για τους πρωτοπόρους!

Συνέχεια στις νίκες έδωσαν οι πρωτοπόρες του βαθμολογικού πίνακα Ε.Ν. Αθηένου και Α.Σ. Λατσιά στο πλαίσιο της 15ηςΑγωνιστικής μέρας του πρωταθλήματος.

Η πρωτοπόρος και αήττητη Ε.Ν. Αθηένου ήταν καταιγιστική κόντρα στην KRYPTO ΘΟΪ Καλού Χωριού Λεμεσού κερδίζοντας με το επιβλητικό 42-19 και διατήρησαν την διαφορά στο +4. Με πολλά προβλήματα αγωνιστικά και μη υποδέχθηκε στο κλειστό της Αθηένου (ήταν γηπεδούχος στον σημερινό αγώνα) την Ε.Ν.Αθηένου με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να αντισταθεί στις ορέξεις των παικτριών του Γιάννη Ιωάννου. Με 17 τέρματα έκλεισε τον αγώνα η Λυτώ Έλληνα που ήταν ασταμάτητη οδηγώντας την ομάδα της στην 14η νίκη της στον θεσμό.

Στο άλλο παιχνίδι της μέρας… ο Α.Σ. Λατσιά επικράτησε πιο άνετα απ’ ότι ανέμενε και ο ίδιος του Πανελλήνιου Λευκωσίας με 28-13 στο κλειστό του Λυκείου Λατσιών. Με οδηγό την Αλεξάνδρα Κωνσταντινίδου που τελείωσε με 8 τέρματα το παιχνίδι ο περσινός νταμπλούχος δεν έδωσε δικαιώματα κατακτώντας δίκαια τη νίκη και παρέμεινε στο κόλπο διεκδίκησης του τίτλου παρά τις ελάχιστες πιθανότητες που έχει.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Α.Σ. Λατσιά – Πανελλήνιος Λευκωσίας 19-42

KRYPTO ΘΟΪ Καλού Χωριού Λεμεσού – Ε.Ν. Αθηένου 28-13

Πηγή:CHF

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Έντονη αντίδραση στην ηγεσία Σοφίας Μακρή -Επιστολή από την πλειοψηφία του Πολιτικού Γραφείου για περιφρόνηση των θεσμών- Στο επίκεντρο απολύσεις προσωπικού

ΕΔΕΚ: Έντονη αντίδραση στην ηγεσία Σοφίας Μακρή -Επιστολή από την πλειοψηφία του Πολιτικού Γραφείου για περιφρόνηση των θεσμών- Στο επίκεντρο απολύσεις προσωπικού

Σοβαρές διαστάσεις προσλαμβάνει η εσωκομματική κρίση στην ΕΔΕΚ, με την έντονη αντίδραση στελεχών του κόμματος, απέναντι στους χειρισμούς της Προέδρου, Σοφίας Χριστοδούλου Μακρή, να αποτυπώνεται πλέον και σε γραπτή παρέμβαση προς την ίδια.

BEST OF TOTHEMAONLINE