ΠΑΦΟΣ: Έτρεχε με το λάστιχο να σβήσει την φωτιά στο όχημα

ΠΑΦΟΣ: Έτρεχε με το λάστιχο να σβήσει την φωτιά στο όχημα

Φωτιά εκδηλώθηκε στις 03:28 τα ξημερώματα της Δευτέρας (19/3) σε αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο σε ανοικτό γκαράζ κάτω από την κατοικία της ιδιοκτήτριάς του, στην Κισσόνεργα.

Η φωτιά κατασβέστηκε από το σύζυγο της ιδιοκτήτριας του οχήματος, με λάστιχο ποτίσματος, πριν την άφιξη της πυροσβεστικής.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, από τη φωτιά προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές στον εσωτερικό χώρο καθώς και στην οροφή του οχήματος.

Ζημιές προκλήθηκαν και σε όχημα που ήταν σταθμευμένο δίπλα και ανήκει σε αλλοδαπό, καθώς και σε κάποια πλαστικά, από την ακτινοβολία της θερμότητας.

Τα αίτια της πρόκλησης της φωτιάς αναμένεται να διερευνηθούν το πρωί με επιτόπιες εξετάσεις.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Σαφές μήνυμα ότι το θέμα του Επισκόπου Τυχικού δεν θα απασχολήσει την επόμενη συνεδρία της Ιεράς Συνόδου στις 23 Ιουνίου έστειλε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Γεώργιος, απορρίπτοντας παράλληλα τα περί άδικης δίκης που προβάλλουν υποστηρικτές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE