ΠΑΦΟΣ: Έτρεχε με το λάστιχο να σβήσει την φωτιά στο όχημα

ΠΑΦΟΣ: Έτρεχε με το λάστιχο να σβήσει την φωτιά στο όχημα

Φωτιά εκδηλώθηκε στις 03:28 τα ξημερώματα της Δευτέρας (19/3) σε αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο σε ανοικτό γκαράζ κάτω από την κατοικία της ιδιοκτήτριάς του, στην Κισσόνεργα.

Η φωτιά κατασβέστηκε από το σύζυγο της ιδιοκτήτριας του οχήματος, με λάστιχο ποτίσματος, πριν την άφιξη της πυροσβεστικής.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, από τη φωτιά προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές στον εσωτερικό χώρο καθώς και στην οροφή του οχήματος.

Ζημιές προκλήθηκαν και σε όχημα που ήταν σταθμευμένο δίπλα και ανήκει σε αλλοδαπό, καθώς και σε κάποια πλαστικά, από την ακτινοβολία της θερμότητας.

Τα αίτια της πρόκλησης της φωτιάς αναμένεται να διερευνηθούν το πρωί με επιτόπιες εξετάσεις.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συμπλοκή στη Λεμεσό: Στο νοσοκομείο 43χρονος με κατάγματα - Τέσσερις συλλήψεις

Συμπλοκή στη Λεμεσό: Στο νοσοκομείο 43χρονος με κατάγματα - Τέσσερις συλλήψεις

Γύρω στις 9 χθες το βράδυ, ένας 38χρονος, δύο 46χρονοι και ένας 43χρονος, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, συνεπλάκησαν μεταξύ τους, ενώ βρίσκονταν σε δρόμο της Λεμεσού.

BEST OF TOTHEMAONLINE