Τρομερή πρωτοβουλία: «Έγραψαν» τον διαιτητή και κράτησαν ενός λεπτού σιγή – ΒΙΝΤΕΟ

Τρομερή πρωτοβουλία: «Έγραψαν» τον διαιτητή και κράτησαν ενός λεπτού σιγή – ΒΙΝΤΕΟ

Σε μία συγκινητική ενέργεια προέβησαν οι παίκτριες των Aλμπαθέτε Νέξους και Ράγιο Βαγιεκάνο, όταν κράτησαν ενός λεπτού σιγή μολονότι δεν είχαν άδεια από την διαιτητή της αναμέτρησης.

Έχει ειπωθεί πολλές φορές αλλά είναι μία πραγματικότητα. Το ποδόσφαιρο υπάρχει για να ενώνει και την Κυριακή στο ματς πρωταθλήματος γυναικών ανάμεσα στην Αλμπαθέτε Νέξους και την Ράγιο Βαγιεκάνο το απέδειξαν εμπράκτως.

Η απώλεια ενός συγγενικού προσώπου από την φιλοξενούμενη ομάδα δεν… συγκίνησε την διαιτητή του παιχνιδιού που δεν έδωσε έγκριση για ενός λεπτού σιγή. Κατόπιν συμφωνίας των δύο ομάδων μετά την σέντρα οι παίκτριες κάθισαν στο κέντρο κρατώντας ενός λεπτού σιγή.

Παρά το δεύτερο σφύριγμα της ρέφερι και το κάλεσμα να αγωνιστούν δεν υπάκουσαν στις εντολές της παρά μόνο όταν ολοκλήρωσαν το τελετουργικό, κερδίζοντας και το χειροκρότημα του κόσμου που βρισκόταν στο γήπεδο.

Δείτε το τρομερό βίντεο από την ισπανική As:

 

Πηγή: www.sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE