ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ-ΠΑΦΟΣ: Έκλεισε το 'χατ-τρικ' των συλλήψεων

ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ-ΠΑΦΟΣ: Έκλεισε το 'χατ-τρικ' των συλλήψεων

Η Αστυνομία προχώρησε τη Δευτέρα (19/3) στη σύλληψη και τρίτου προσώπου, ηλικίας 47 ετών, από χωριό της Επαρχίας Πάφου σχετικά με ερευνώμενη υπόθεση ανασκαφής στην περιοχή Κουκλιών, με σκοπό την ανακάλυψη αρχαιοτήτων χωρίς άδεια.

Την Κυριακή (18/3) η Αστυνομία είχε συλλάβει έναν 34χρονο, ενώ για την υπόθεση τελεί υπό τετραήμερη κράτηση 37χρονος, ο οποίος εργάζεται σε κυβερνητικό τμήμα και τελεί υπό τετραήμερη κράτηση.

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου αναμένεται να προσαχθούν σήμερα δύο πρόσωπα.

Η εξέταση της υπόθεσης από την Αστυνομία ξεκίνησε το βράδυ του Σαββάτου (17/3), έπειτα από πληροφορία που δόθηκε στο Αρχηγείο Αστυνομίας, ότι πρόσωπα εισήλθαν σε περιφραγμένη περιοχή, στην Πάφο, όπου διεξάγονται ανασκαφές από το Τμήμα Αρχαιοτήτων.

Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στην περιοχή, όπου εντόπισαν ένα αυτοκίνητο, χωρίς ωστόσο να εντοπιστεί οποιοδήποτε πρόσωπο. Από περαιτέρω εξετάσεις, διαπιστώθηκε ότι ιδιοκτήτης του οχήματος είναι ένας 37χρονος.

Το σημείο επιθεώρησαν χθες και λειτουργοί του Τμήματος Αρχαιοτήτων. Εντός της ανασκαφής φαίνεται να υπάρχει αρχαίος τάφος.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα, τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο του Λιβάνου κ. Ζοζέφ Αούν, κατά τη διάρκεια της οποίας εξέφρασε την ύψιστη ανησυχία του για τις αδιάκριτες ισραηλινές επιθέσεις κατά αμάχων και κρίσιμων υποδομών στον Λίβανο, οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα μεγάλο αριθμό θυμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE