Διαζύγιο με Χρύση Μιχαήλ

Διαζύγιο με Χρύση Μιχαήλ

Δελτίο τύπου από τον Ολυμπιακό Λευκωσίας αναφέρει:

«Το ΔΣ του Ολυμπιακού Λευκωσίας ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας του με τον κύριο Χρύση Μιχαήλ. Ο κύριος Χρύσης Μιχαήλ παρέμεινε προπονητής του Ολυμπιακού Λευκωσίας από τον Αύγουστο του 2015 μέχρι τον Μάρτιο του 2018, έχοντας διακόψει προσωρινά την συνεργασία του με την ομάδα μας από τον Ιούλιο του 2016 μέχρι τον Νοέμβριο του ίδιου έτους και αποτελεί ένα από τους μακροβιότερους προπονητές στην ιστορία του σωματείου μας. Έχει συνοδεύσει την παρουσία του στην ομάδα μας με την μεγαλύτερη συγκομιδή βαθμών του σωματείου μας σε πρωτάθλημα της ΚΟΠ (62 βαθμοί την σεζόν 2015-2016) καθώς και με την επίτευξη της ανόδου του Ολυμπιακού Λευκωσίας στην πρώτη κατηγορία την σεζόν 2016-2017.

Το ΔΣ του Ολυμπιακού Λευκωσίας επιθυμεί να ευχαριστήσει τον κύριο Μιχαήλ για την προσφορά του στο ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας μας, και του εύχεται κάθε επιτυχία στην συνέχεια της προπονητικής του καριέρας».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα στον ορίζοντα - Συγκρατημένη αισιοδοξία στη Λευκωσία - Το μεγάλο ζητούμενο

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα στον ορίζοντα - Συγκρατημένη αισιοδοξία στη Λευκωσία - Το μεγάλο ζητούμενο

Νέα κινητικότητα καταγράφεται στο Κυπριακό, με τη Λευκωσία να επιχειρεί να αξιοποιήσει το παράθυρο ευκαιρίας που δημιουργείται μέσα από την ενεργότερη εμπλοκή των Ηνωμένων Εθνών και την προοπτική επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE