Έρχονται στην Κύπρο οι «Βασιλικοί Λογχοφόροι» του Λέστερ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Έρχονται στην Κύπρο οι «Βασιλικοί Λογχοφόροι» του Λέστερ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Στρατιώτες του Λέστερ ετοιμάζονται να στελεχώσουν τις ειρηνευτικές δυνάμεις των Ηνωμένων Εθνών στην Κύπρο για έξι μήνες.

Οι «Βασιλικοί Λογχοφόροι» έρχονται στη Μεσόγειο για να περιπολήσουν τη νεκρή ζώνη της Κύπρου.

Μεταξύ αυτών, ο 28χρονος δεκανέας Βίκτορ Βίσι και ο επιλοχίας Ράιαν Σμιθ, οι οποίοι απέκτησαν μαζί με τους υπόλοιπους τα κυανά μπερέ των Ηνωμένων Εθνών.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Leicester Mercury, οι «Royal Lancers» θα είναι το δεύτερο σύνταγμα με δυνατές νομικές συνδέσεις που θα υπηρετήσουν στη Μεσόγειο.

Οι στρατιώτες θα υπηρετούν με όχημα, πεζοί ή με ποδήλατο για να διατηρήσουν την ειρήνη και τη σταθερότητα στη νεκρή ζώνη της Λευκωσίας.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Leicester Mercury

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

LIVE: Ανοίγει τα χαρτιά του ο ΠτΔ - Ο απολογισμός των δύο χρόνων με τη διακαναλική συνέντευξη

LIVE: Ανοίγει τα χαρτιά του ο ΠτΔ - Ο απολογισμός των δύο χρόνων με τη διακαναλική συνέντευξη

Στo Κυπριακό, την εξωτερική πολιτική, και την εσωτερική διακυβέρνηση θα επικεντρωθεί η διακαναλική συνέντευξη του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη για τα δύο χρόνια διακυβέρνησης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά λεπτό προς λεπτό τη συνέντευξη. 

BEST OF TOTHEMAONLINE