Στη Γαλλία ο Καντέ

Στη Γαλλία ο Καντέ

Εκτός προπονήσεων για περισσότερο από μία βδομάδα, θα βρίσκεται ο ποδοσφαιριστης της Ομόνοιας, Μαμαντού Καντέ.

Όχι όμως για το επεισόδιο που είχε πριν από μερικές ημέρες στο «Ηλίας Πούλλος» (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ), αλλά επειδή κλήθηκε στην Εθνική ομάδα της Γουινέα-Μπισάου.

Ο Αφρικανός αμυντικός ταξίδεψε για τη Γαλλία και έφτασε ήδη στον προορισμό του, για να ενσωματωθεί με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του, ενόψει του φιλικού αγώνα στην πόλη Αμιέν με αντίπαλο το Κόνγκο, το οποίο είναι προγραμματισμένο για τη Δευτέρα 26 Μαρτίου και εντάσσεται στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τα επίσημα παιχνίδια της προκριματικής φάσης για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής: Η ώρα της Νέας Υόρκης - Τα σενάρια - Η απουσία της ΕΕ και οι χαμηλές προσδοκίες

Πενταμερής: Η ώρα της Νέας Υόρκης - Τα σενάρια - Η απουσία της ΕΕ και οι χαμηλές προσδοκίες

Στη Νέα Υόρκη μεταβαίνει το απόγευμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, όπου την Τετάρτη αναμένεται ακόμα μια κρίσιμη συνάντηση, για το κυπριακό. Η δεύτερη άτυπη πενταμερής διάσκεψη πραγματοποιείται υπό το φως της τουρκικής αδιαλλαξίας και των απαράδεκτων αξιώσεων για λύση δύο κρατών.

BEST OF TOTHEMAONLINE