ΧΥΤΥ ΚΟΣΙΗΣ: Τελεσίγραφο από τους εργαζόμενους

ΧΥΤΥ ΚΟΣΙΗΣ: Τελεσίγραφο από τους εργαζόμενους

Περιθώριο τριών εβδομάδων έδωσαν απόψε (19/3) οι εργαζόμενοι στην Κοινοπραξία Ηλέκτρορ – Αλέκτορ – Cybarco Ltd, για υπογραφή της συλλογικής σύμβασης ενώ σε αντίθετη περίπτωση προειδοποιούν την εταιρεία με απ’ αόριστον απεργία.

Σε γραπτή ανακοίνωση των εργαζομένων στην Κοινοπραξία ΗΛΕΚΤΟΡ-ΕΛΑΚΤΟΡ-CYBARCO LTD που πραγματοποιήθηκε απόψε αναφέρεται πως «τερματίζεται στις 22:00 η απεργία που ξεκίνησε στις οκτώ σήμερα το πρωί. Μετά από διαβούλευση με την εταιρεία, δόθηκε περιθώριο τριών εβδομάδων για ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων και υπογραφή της ανανέωσης της συλλογικής σύμβασης».

Προστίθεται ακόμα ότι «σε αντίθετη περίπτωση της μη υπογραφής της συλλογικής σύμβασης, οι εργαζόμενοι θα πάρουν όλα εκείνα τα μέτρα που θα κρίνουν απαραίτητα για διασφάλιση των δικαιωμάτων τους, μη αποκλείοντας την επ` αόριστον απεργία».

Από ΚΥΠΕ

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές: Νέες ισορροπίες και διαχωριστικές γραμμές στο προεκλογικό σκηνικό

Βουλευτικές: Νέες ισορροπίες και διαχωριστικές γραμμές στο προεκλογικό σκηνικό

Η προεκλογική περίοδος εισέρχεται σε φάση έντονης κινητικότητας, με τα κόμματα να ολοκληρώνουν ψηφοδέλτια, να διαμορφώνουν αφηγήματα και να χαράσσουν σαφείς διαχωριστικές γραμμές. Την ίδια ώρα, μικρότερα κόμματα και κινήματα επιχειρούν να κεφαλαιοποιήσουν το κλίμα ρευστότητας, προβάλλοντας διακριτή ταυτότητα και οργανωτική συγκρότηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE