ΛΕΜΕΣΟΣ: Έκρηξη βόμβας – Στόχος 34χρονος κτηματομεσίτης

ΛΕΜΕΣΟΣ: Έκρηξη βόμβας – Στόχος 34χρονος κτηματομεσίτης

Έκρηξη βόμβας σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης 20/3 στην περιοχή Άγιου Τύχωνα στην Λεμεσό.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 1:40 τα ξημερώματα, σημειώθηκε έκρηξη σε κτηματομεσιτικό γραφείο που στεγάζεται σε υποστατικό στον Αγ. Τύχωνα.

Από προκαταρκτικό έλεγχο που διενεργήθηκε στην σκηνή, διαπιστώθηκε ότι η έρευνα οφειλόταν στην πυροδότηση αυτοσχέδιας βόμβας, εκρηκτικής ύλης υψηλής ισχύος.

Η βόμβα τοποθετήθηκε στην βάση σκαλιού της συρόμενης πόρτας εισόδου, η οποία καταστράφηκε ολοσχερώς. Από την έκρηξη προκλήθηκαν ελαφριές ζημιές στον χώρο υποδοχής του γραφείου, εσωτερικά.

Το ΤΑΕ Λεμεσού, συνεχίζει τις εξετάσεις.

*Η κεντρική φωτογραφία είναι αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Δεν καβγαδίσαμε ποτέ»: Ο Γιώργος Ιακώβου θυμάται άγνωστες στιγμές με τον Γιώργο Βασιλείου - Video

«Δεν καβγαδίσαμε ποτέ»: Ο Γιώργος Ιακώβου θυμάται άγνωστες στιγμές με τον Γιώργο Βασιλείου - Video

Ο Γιώργος Ιακώβου, στενός συνεργάτης του Γιώργου Βασιλείου κατά την πενταετή προεδρία του (1988–1993) και Υπουργός Εξωτερικών, μίλησε στο Δελτίο Ειδήσεων του Alpha, για τη σχέση και τη συνεργασία τους, θυμούμενος τη γνωριμία τους που ξεκίνησε τυχαία και εξελίχθηκε σε μια σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης.