ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Χειροπέδες σε 18χρονο έξω από εκκλησία

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Χειροπέδες σε 18χρονο έξω από εκκλησία

Το βράδυ (19:40)της Δευτέρας (19/3) μέλη της ΥΚΑΝ, συνέλαβαν 18χρονο στο προαύλιο εκκλησίας της Φανερωμένης, στη Λευκωσία, καθώς εντόπισαν στην κατοχή του κάνναβη και μια ζυγαριά ακριβείας.
 

Κατά την έρευνα στον 18χρονο, εντοπίστηκε στην κατοχή του ένα μισοκαπνισμένο τσιγάρο που περιείχε ξηρή φυτική ύλη, όμοια με κάνναβη, καθώς επίσης και μια ζυγαριά ακριβείας με ίχνη ξηρής φυτικής ύλης, όμοιας με κάνναβη και 12 γραμμάρια κάνναβης.
 
Ο 18χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.
 
Με γραπτή συγκατάθεσή του, ερευνήθηκε και η οικία του χωρίς να εντοπιστεί οτιδήποτε άλλο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

Την ανάγκη για συντονισμό δράσης για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του αφθώδους πυρετού, μαζί με την τουρκοκυπριακή κοινότητα, ανέδειξαν κατά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Γεωργίας την Τρίτη, τόσο οι η Υπουργός Γεωργίας Μαρία Παναγιώτου, εκπρόσωποι της Κυβέρνησης και λειτουργοί του κράτους, όσο και Βουλευτές και εκπρόσωποι αγροτικών οργανώσεων.