Ζυγίζουν τα δεδομένα… Τι σκέφτονται για Δώνη…

Ζυγίζουν τα δεδομένα… Τι σκέφτονται για Δώνη…

Στον ΑΠΟΕΛ … για την ώρα δεν διαρρέουν πληροφορίες ότι η διοίκηση Πρόδρομου Πετρίδη, προσανατολίζεται στην απόφαση για διακοπή της συνεργασίας με τον Γιώργο Δώνη, ύστερα από τη δεύτερη τεσσάρα που δέχθηκε η ομάδα από τον Απόλλωνα, σε διάστημα δυο μηνών. 

Θεωρούν ότι υπάρχουν ευθύνες τόσο του προπονητή, όσο και μερικών ποδοσφαιριστών για να προκύψει συντριβή της ομάδας στο ντέρμπι του Τσιρείου.  Ωστόσο, ζυγίζουν τα δεδομένα πριν λάβουν αποφάσεις για διορθωτικά μέτρα. 

Με σκοπό φυσικά να καταφέρει η ομάδα να προσπεράσει τον Απόλλωνα και να πανηγυρίσει το έκτο συνεχόμενο πρωτάθλημα. Σίγουρα τα πράγματα, δείχνουν να μην είναι όπως τα προηγούμενα χρόνια, επειδή η Λεμεσιανή ομάδα παρουσιάζεται πιο γεμάτη και πιο αποφασισμένη από κάθε άλλη φορά. 

Τούτο βεβαίως δεν σημαίνει ότι στις τάξεις του ΑΠΟΕΛ, έχουν χάσει τις ελπίδες τους για να χαμογελάσουν (πάλι) τελευταίοι τον Μάιο.  

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ραγδαίες εξελίξεις: Πολύωρη κατάθεση από το φερόμενο θύμα της νέας καταγγελίας κατά Φαίδωνα

Ραγδαίες εξελίξεις: Πολύωρη κατάθεση από το φερόμενο θύμα της νέας καταγγελίας κατά Φαίδωνα

Σε κρίσιμη καμπή εισέρχεται η νέα αστυνομική διερεύνηση εναντίον του Δημάρχου Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος, καθώς οι Αρχές επικεντρώνονται πλέον στην ουσία της καταγγελίας που έφερε στο φως ο επιχειρηματίας Θεόδωρος Αριστοδήμου.