«Όλος ο κόσμος νομίζει ότι ο Απόλλωνας πήρε ήδη το πρωτάθλημα, αλλά…»

«Όλος ο κόσμος νομίζει ότι ο Απόλλωνας πήρε ήδη το πρωτάθλημα, αλλά…»

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, προπονητής και πρώην εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Τάκης Αντωνίου, ήταν καλεσμένος στη χθεσινοβραδινή (19/03) εκπομπή «Γκολ και Θέαμα» του ΡΙΚ, όπου σχολίασε την ήττα των «γαλαζοκιτρίνων» στο Τσίρειο από τον Απόλλωνα.

Ανάμεσα σε άλλα είπε, ότι ο Απόλλωνας δεν είναι φαβορί για τον τίτλο:

«Είναι λανθασμένη η εκτίμηση σας ότι ο Απόλλωνας πάει ολοταχώς για τον τίτλο, γιατί εγώ προσωπικά, δεν το βλέπω αυτό. Μέχρι και έξι βαθμούς πίσω ήταν ο ΑΠΟΕΛ άλλες χρονιές και ανέτρεψε τα δεδομένα.

Είναι καλή ομάδα ο Απόλλωνας, η καλύτερη των τελευταίων ετών, αλλά και ο ΑΠΟΕΛ είναι καλή ομάδα. Στην αρχή του πρωταθλήματος ο ΑΠΟΕΛ ήταν οκτώ βαθμούς πίσω και ανέτρεψε τα δεδομένα.

Ήταν σίγουρα μία μεγάλη επιτυχία για τον Απόλλωνα, αλλά είτε με τέσσερα τέρματα κέρδιζε, είτε με ένα, είναι απλά μία νίκη. Όλος ο κόσμος νομίζει ότι ο Απόλλωνας πήρε ήδη το πρωτάθλημα, αλλά δεν είναι έτσι τα πράγματα.

Η διαφορά είναι μόνο τρεις βαθμοί και με μία ήττα του Απόλλωνα, διαφοροποιούνται και πάλι τα δεδομένα».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE