«Δεν θέλουμε πρωτάθλημα 12 ομάδων, ο Φοίβος Βάκη μπορεί να λέει ότι θέλει»!

«Δεν θέλουμε πρωτάθλημα 12 ομάδων, ο Φοίβος Βάκη μπορεί να λέει ότι θέλει»!

Την έντονη διαφωνία του για τη διεξαγωγή του πρωταθλήματος με 12 αντί για 14 ομάδες, εξέφρασε με δηλώσεις του στον Super Sport Fm 104.0, o πρόεδρος της Δόξας Κατωκοπιάς, Κώστας Χριστοδούλου «Καραβίδας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξεκαθάρισε για το θέμα 14 ομάδων στην πρώτη κατηγορία – Τι είπε για αποχή Ομόνοιας, ΑΕΛ και πορεία Απόλλωνα

Συγκεκριμένα, είπε:

«Εμείς είμαστε κάθετα εναντίον των 12 ομάδων. Δεν μπορείς να θέλεις να κάνεις ένα πρωτάθλημα με 12 ομάδες και στις 7 ο προϋπολογισμός να είναι πάνω από 2 εκατομμύρια και οι υπόλοιπες με 650 χιλιάδες.

Ας μην προτρέχουμε όμως, έχουμε εκλογές και είμαι σίγουρος ότι αν κάτσουμε σε ένα δωμάτιο και συζητήσουμε τα θετικά και τα αρνητικά, θα βρούμε τη λύση».

Σε ερώτηση που του έγινε για το ότι ο κ. Φοίβος Βάκη είπε ότι δεν θα αλλάξει η συγκεκριμένη απόφαση για τις 12 ομάδες, είπε:

«Ο κύριος Φοίβος Βάκη με όλο τον σεβασμό που του έχω, δικαιούται να λέει ότι θέλει».

Μίλησε επίσης και το κεφάλαιο Χατζηλούκα:

«Ο Λούκας Χατζηλούκας παραμένει στην ομάδα και άρχισε ήδη να βλέπει ποδοσφαιριστές. Την ερχόμενη εβδομάδα θα πάμε σε Πορτογαλία και Ισπανία για να δούμε παίκτες, με σκοπό να κάνουμε καλύτερη την ομάδα ενόψει της νέας χρονιάς, για να την ανεβάσουμε ακόμη ένα σκαλοπάτι».

Αλλά και για τα βελτιωτικά έργα στο γήπεδο της Περιστερώνας:

«Είναι μία σειρά από βελτιωτικά έργα. Θα γίνει καινούρια κερκίδα, η οποία θα χωράει 4.500 φιλάθλους και θα μπει κλειστό κύκλωμα, περιτοίχισμα, αποδυτήρια και ένα βοηθητικό. Από την ημέρα που θα αρχίσουν τα έργα, θα χρειαστούν οκτώ μήνες για να ολοκληρωθούν».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ο «ρεαλισμός» του ΔΗΣΥ - Οι κρίσιμες στιγμές και το Εθνικό Συμβούλιο της ασυνεννοησίας

Ο «ρεαλισμός» του ΔΗΣΥ - Οι κρίσιμες στιγμές και το Εθνικό Συμβούλιο της ασυνεννοησίας

Τα όσα δήλωσε η Πρόεδρος του ΔΗΣΥ και Πρόεδρος της Βουλής Αννίτα Δημητρίου αμέσως μετά τη συνάντηση που είχε η ηγεσία του κόμματος μαζί με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη το απόγευμα της Τρίτης στο προεδρικό, δεν αποτελούν έκπληξη για όσους παρακολουθούν τις εξελίξεις γύρω από το Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE