Από «strange things» επί εποχής του στην ΑΕΛ σε «ζούγκλα» για Ομόνοια»

Από «strange things» επί εποχής του στην ΑΕΛ σε «ζούγκλα» για Ομόνοια»

Στη συνέντευξη που παραχώρησε σε Μέσο της πατρίδας του ο Ιβάιλο Πέτεφ, σύγκρινε την απόδοση των διαιτητών την περίοδο που ήταν στην ΑΕΛ σε σχέση με τώρα και έκανε λόγο για… «ζούγκλα»!

Θυμίζουμε πάντως, πως όταν αποχώρησε από τη Λεμεσιανή ομάδα, έκανε λόγο για… «strange things»…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι «σκανδαλώδεις» αλήθειες από τα χείλη του Πέτεφ για την Ομόνοια (δηλώσεις)

Δείτε τι είπε:

«Κατά τη διάρκεια της προηγούμενης παραμονής μου στην Κύπρο, όταν ήμουν προπονητής της ΑΕΛ, οι διαιτητές ήταν εντάξει. Τώρα είναι τρομακτικό αυτό που συμβαίνει. Θα σου στείλω φωτογραφίες με αποφάσεις τους.

Οι Βούλγαροι διαιτητές, για τους οποίους διαμαρτύρονται όλα τα σωματεία και οι οπαδοί, είναι καλύτερη κλάση σε σύγκριση με τους Κύπριους.

Γενικά, τα πράγματα στην Κύπρο έχουν αλλάξει. Εδώ είναι ο νόμος της ζούγκλας, όπου ο μεγάλος τρώει τον μικρότερο».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ερωτικές αντιζηλίες πίσω από την απόπειρα φόνου στη Λάρνακα - Τον μαχαίρωσε πέντε φορές

Ερωτικές αντιζηλίες πίσω από την απόπειρα φόνου στη Λάρνακα - Τον μαχαίρωσε πέντε φορές

Υπόθεση απόπειρας φόνου και πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης διερευνά η Αστυνομία σε βάρος 35χρονου, από τη Σρι Λάνκα, ο οποίος φέρεται να τραυμάτισε σοβαρά με μαχαίρι 38χρονο ομοεθνή του.

BEST OF TOTHEMAONLINE