ΠΑΦΟΣ: Στο Δικαστήριο ο 17χρονος καταζητούμενος- Παρουσιάστηκαν τα έγγραφα της Interpol

ΠΑΦΟΣ: Στο Δικαστήριο ο 17χρονος καταζητούμενος- Παρουσιάστηκαν τα έγγραφα της Interpol

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου προσήχθη εκ νέου την Τρίτη 20/3 ο 17χρονος εναντίον του οποίου είχε εκδοθεί ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης και καταζητείται από τις γερμανικές αρχές. 

Διαβάστε επίσης: ΠΑΦΟΣ: Χειροπέδες σε 17χρονο καταζητούμενο- Προσπαθούσε να φύγει από την Κύπρο


Στη δικάσιμο της Τρίτης 20/3 προσκομίστηκαν όλα τα σχετικά έγγραφα από την Interpol της Γερμανίας.Το δικαστήριο ανέβαλε την υπόθεση για τις 22.3.2018 προκειμένου να αρχίσει η διαδικασία έκδοσης του στις γερμανικές αρχές.

Η σύλληψη του 17χρονου έγινε στις 16.3.2018 στον αερολιμένα Πάφου, όταν αυτός παρουσιάστηκε στον έλεγχο διαβατηρίων, με σκοπό να ταξιδέψει σε άλλη ευρωπαϊκή χώρα.

Κατά τον έλεγχο, διαπιστώθηκε ότι τα στοιχεία του βρίσκονταν καταχωρημένα ως καταζητούμενο πρόσωπο, ενώ εναντίον του εκκρεμούσε και ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης για τα αδικήματα της ληστείας, κατοχής αεροβόλου πιστολιού, εκβίασης και επίθεσης με πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης, αδικήματα τα οποία διαπράχθηκαν στη Γερμανία.

Όπως διαφάνηκε, είναι κάτοχος ελληνικού διαβατηρίου και μεγάλωσε στη Γερμανία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Σαφές μήνυμα ότι το θέμα του Επισκόπου Τυχικού δεν θα απασχολήσει την επόμενη συνεδρία της Ιεράς Συνόδου στις 23 Ιουνίου έστειλε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Γεώργιος, απορρίπτοντας παράλληλα τα περί άδικης δίκης που προβάλλουν υποστηρικτές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE