ΠΑΦΟΣ: Σύρος το «έπαιζε» Βρετανός και ήθελε να ταξιδέψει

ΠΑΦΟΣ: Σύρος το «έπαιζε» Βρετανός και ήθελε να ταξιδέψει

Στη σύλληψη ενός προσώπου προχώρησε την Τρίτη 20/3 η Αστυνομία Πάφου για παράνομη είσοδο στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας, πλαστογραφία και κυκλοφορία πλαστού εγγράφου.



Σύμφωνα με την Αστυνομία ένα πρόσωπο από την Συρία παρουσιάστηκε με πλαστό βρετανικό διαβατήριο κατά το διαβατηριακό έλεγχο στον αερολιμένα Πάφου με σκοπό να αναχωρήσει για το Μόναχο της Γερμανίας. 

Ανακρινόμενος ο ύποπτος ανέφερε στην Αστυνομία ότι είχε πληρώσει για την μεταφορά του, το διαβατήριο και το εισιτήριο το ποσό των 4.000 σε Τούρκο διακινητή που τον μετέφερε πριν τρεις ημέρες από την Τουρκία  σε άγνωστο μέρος.

Η Αστυνομία διερευνά την υπόθεση. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για Γάζα: Θετικά τα πρώτα σχόλια για τις προτάσεις της ΚΔ – Σε εξέλιξη το έγγραφο - «Το τι έχει σημασία είναι να υλοποιηθεί»

ΠτΔ για Γάζα: Θετικά τα πρώτα σχόλια για τις προτάσεις της ΚΔ – Σε εξέλιξη το έγγραφο - «Το τι έχει σημασία είναι να υλοποιηθεί»

Τα πρώτα σχόλια που λάβαμε στην Αίγυπτο ήταν πολύ θετικά για το πόσο συγκεκριμένη και προετοιμασμένη ήταν η χώρα μας, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφερόμενος στην πρόταση που υπέβαλε στη Σύνοδο για την Ειρήνη σε σχέση με τη Γάζα, σημειώνοντας, παράλληλα, ότι η κριτική που ασκείται για το θέμα είναι κακόβουλη.

BEST OF TOTHEMAONLINE