Πρωτοσέλιδο στα κατεχόμενα η επίσκεψη του γαμπρού του Αναστασιάδη στον 'Salt Bae' - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πρωτοσέλιδο στα κατεχόμενα η επίσκεψη του γαμπρού του Αναστασιάδη στον 'Salt Bae' - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

O τουρκοκυπριακός Τύπος, και συγκεκριμένα η εφημερίδα "Kibris 724", ασχολείται στο πρωτοσέλιδό της με την επίσκεψη του γαμπρού του Νίκου Αναστασιάδη, Γιάννη Μισιρλή, στο εστιατόριο του διασημότερου Τούρκου σεφ "Salt Bae".

Την Τετάρτη, 21 Μαρτίου στο πρωτοσέλιδο της τουρκοκυπριακής εφημερίδας, "Kibris 724", βρίσκεται η φωτογραφία του γαμπρού του Νίκου Αναστασιάδη, Γιάννη Μισιρλή με τον διάσημο Τούρκο σεφ Nusret ή όπως είναι γνωστός ανά το παγκόσμιο "Salt Bae". 

Σύμφωνα με το δημοσίευμα στο εστιατόριο του Τούρκου σεφ ο γαμπρός του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας συνοδευόταν από την σύζυγό του Ινώ Αναστασιάδη

Σχετικό άρθρο: Ο γαμπρός του Αναστασιάδη στο εστιατόριο του διασημότερου Τούρκου - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Όπως πρώτο το ThemaOnline έγραψε την Δευτέρα, 20 Μαρτίου, ο Γιάννης Μισιρλής επισκέφθηκε το εστιατόριο του Τούρκου σεφ στο πλαίσιο του ταξιδιού του στο Ντουμπάι.

Όπως γράφεται στον τουρκοκυπριακό Τύπο ο Γιάννης Μισιρλής δεν παρέλειψε να ζητήσει συμβουλές από τον Nusret για το ψήσιμο των κρεάτων. 

Παρακάτω ακολουθεί τα σχετικό δημοσίευμα: 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

Οι Ευρωπαίοι ηγέτες συνεδριάζουν απόψε στις Βρυξέλλες, προσπαθώντας να βρουν κοινό βηματισμό ως προς το αν θα χρησιμοποιήσουν τα παγωμένα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία για τη χρηματοδότηση δανείου ύψους 210 δισ. ευρώ προς την Ουκρανία, σε μια διαπραγμάτευση που δοκιμάζει τη συνοχή και την αξιοπιστία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE