Σφυρίχτρα από το Ισραήλ στο Κύπρος – Μαυροβούνιο

Σφυρίχτρα από το Ισραήλ στο Κύπρος – Μαυροβούνιο

Ο Ισραηλινός διαιτητής Roi Reinshreiber ορίστηκε να διαιτητεύσει το φιλικό αγώνα της Εθνικής μας ομάδας των Ανδρών με το Μαυροβούνιο που θα γίνει την Παρασκευή στις 18:00 στο ΓΣΠ.

Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες Yehoshua Amihay Mozes και Matityahu Yakobov. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Λεόντιος Τράττος.

Από ιστοσελίδα της ΚΟΠ

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ανέφερε ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας του θα συνεχίζει να εργάζεται για επανέναρξη των συνομιλιών, σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Μιλώντας την Παρασκευή σε εκδήλωση της κυπριακής ομογένειας, στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όπου, όπως είπε, παρουσίασε νέες ιδέες που αφορούν την ουσία, τη μεθοδολογία, τα ΜΟΕ που θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δρόμο για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, όμως σημείωσε ότι «η τουρκική πλευρά απάντησε αρνητικά».

BEST OF TOTHEMAONLINE