Θα’ χει «πολιορκία» ο Ράγιος!

Θα’ χει «πολιορκία» ο Ράγιος!

Ένας από τους παίχτες της Ανόρθωσης, που βρίσκεται στη λίστα της διοίκησης και του Λέβι για ανανέωση, είναι ο Ρούμπεν Ράγιος. 

Πρόκειται για τον «εγκέφαλο» της ομάδας στον οργανωτικό κομμάτι, φυσικό είναι να θέλουν να τον διατηρήσουν στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Η στήλη μαθαίνει, ότι είναι μια από τις δύσκολες περιπτώσεις, λόγω οικονομικού. Αν ο 31χρονος Ισπανός άσος, δεν συνεχίσει στην Κυρία, γνωρίζει αυτός κι ο μάνατζερ του, ότι θα έχουν «πολιορκία» από άλλες μεγάλες ομάδες του νησιού. 

Γίνεται 32 χρόνων τον Ιούνιο, αναμενόμενο είναι να θέλει να υπογράψει το τελευταίο του (ίσως) μεγάλο συμβόλαιο. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέος χάρτης ισχύος στη Βουλή: Οι Προεδρίες μοιράστηκαν, τα πολιτικά μηνύματα παραμένουν

Νέος χάρτης ισχύος στη Βουλή: Οι Προεδρίες μοιράστηκαν, τα πολιτικά μηνύματα παραμένουν

Ολοκληρώθηκε χθες (12/06) μετά από ημέρες συζητήσεων και διαβουλεύσεων η μαραθώνια συνεδρίαση της Επιτροπής Επιλογής της Βουλής, με τα κόμματα να καταλήγουν τελικά στον διαμοιρασμό των Προεδριών των Κοινοβουλευτικών Επιτροπών για τη νέα κοινοβουλευτική περίοδο.

BEST OF TOTHEMAONLINE