Στο Ισραήλ ο Νίκος Χριστοδουλίδης

Στο Ισραήλ ο Νίκος Χριστοδουλίδης

Ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί την Πέμπτη (22/3) για επίσκεψη εργασίας στο Ισραήλ.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης θα συζητήσει, μεταξύ άλλων, τις διμερείς σχέσεις Κύπρου-Ισραήλ, τις ενεργειακές εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο, την τριμερή συνεργασία Κύπρου-Ισραήλ-Ελλάδας, το Κυπριακό, τις σχέσεις ΕΕ-Ισραήλ, καθώς και περιφερειακά θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος.
 
Σύμφωνα με ανακοίνωση, ο κ. Χριστοδουλίδης θα έχει ξεχωριστές συναντήσεις με τον Πρόεδρο του Ισραήλ Reuven Rivlin, τον Πρωθυπουργό Benjamin Netanyahu και τον Υπουργό Ενέργειας Yuval Steinitz. Επίσης, θα έχει γεύμα εργασίας με τον Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ για Θέματα Δημόσιας Διπλωματίας Michael Oren.
 
Με την ευκαιρία της επίσκεψης του στο Ισραήλ, ο Υπουργός Εξωτερικών θα έχει, επίσης, συνάντηση και με τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων Θεόφιλο Γ’.
 
Ο Υπουργός Εξωτερικών θα επιστρέψει στην Κύπρο στις 23ης Μαρτίου.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα, τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο του Λιβάνου κ. Ζοζέφ Αούν, κατά τη διάρκεια της οποίας εξέφρασε την ύψιστη ανησυχία του για τις αδιάκριτες ισραηλινές επιθέσεις κατά αμάχων και κρίσιμων υποδομών στον Λίβανο, οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα μεγάλο αριθμό θυμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE