Δεν φαντάζεστε τι δεν τρώει ο Πατσαλίδης - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Δεν φαντάζεστε τι δεν τρώει ο Πατσαλίδης - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ο κόσμος λατρεύει το συγκεκριμένο γλυκό. Και όμως ο Λούης Πατσαλίδης δεν το βάζει στο στόμα του.

Απίστευτο κι όμως αληθινό. Ο Λούης Πατσαλίδης δεν τρώει την λαχταριστή σε πάρα πολλούς δούκισσα. 

Η Εριλένα Πελαγία, η συνεργάτης της εκπομπής "Με αγάπη Χριστιάνα" την Τετάρτη, 21 Μαρτίου γιορτάζει και κερνούσε δούκισσες. Όσο κι αν προσπάθησε να ταϊσει τον Λούη από το κεραστικό της δεν τα κατάφερε.

Το ύφος του Λούη άλλωστε στις παρακάτω φωτογραφίες μιλά από μόνο του.

Με το γνωστό του χιούμορ σχολίασε στα social media: "Εντάξει Εριλένα Πελαγία εμπεδώσαμε το τζιερνας μόνο Δούκισσα! Του χρόνου θα πιάσω κοκ και να σου φέρω απόδειξη! Χρόνια Πολλά". 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE