ΚΥΠΡΟΣ: Σκύλος δάγκωσε ντελιβερά – Κατακεραυνώνουν τον ιδιοκτήτη

ΚΥΠΡΟΣ: Σκύλος δάγκωσε ντελιβερά – Κατακεραυνώνουν τον ιδιοκτήτη

Διανομέας φαγητού φαίνεται να τραυματίστηκε ύστερα από δάγκωμα σκύλου, σε σπίτι πελατών του.

Συγκεκριμένα, η εν λόγω αναφορά, γίνεται σε δημοσίευση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου λέγεται ότι ντελιβεράς τραυματίστηκε από δάγκωμα σκύλου.

Το άτομο που έκανε την ανάρτηση, ζήτησε από τον κόσμο να προσέχει τα σκυλιά του όταν μπαίνουν στο σπίτι ντελιβεράδες, ασχέτως αν είναι μικρό ή μεγάλο.

Επίσης, η παραπονούμενη, σε αυστηρό ύφος αναφέρει ότι ο ιδιοκτήτης του σκυλιού δεν επικοινώνησε να μάθει τουλάχιστον, αν είναι καλά στην υγεία του ο διανομέας και στην συνέχεια, τον ενημέρωσε μέσω της ανάρτησης ότι, είχε επισκεφθεί το νοσοκομείο και ότι είναι καλά στην υγεία του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει το τοπίο για το καλώδιο ο ΠτΔ - «Δεν υπάρχει καμία κρίση, φυσικά και θα γίνει»

Ξεκαθαρίζει το τοπίο για το καλώδιο ο ΠτΔ - «Δεν υπάρχει καμία κρίση, φυσικά και θα γίνει»

«Φυσικά θα γίνει το καλώδιο και φυσικά προς αυτήν την κατεύθυνση εργαζόμαστε. Η επιθυμία της Κυπριακής Δημοκρατίας και η επιθυμία της ελληνικής κυβέρνησης - και μεταφέρω εδώ και από τη συζήτηση μου με τον Έλληνα Πρωθυπουργό - είναι φυσικά να γίνει αυτή η ηλεκτρική διασύνδεση», δηλώνει ο Νίκος Χριστοδουλίδης σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα huffingtonpost.gr.