ΟΜΟΝΟΙΑ: Ανοίγουν προσωπικά δεδομένα Μαργκάσα, Σοάρες και Λόπες - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΟΜΟΝΟΙΑ: Ανοίγουν προσωπικά δεδομένα Μαργκάσα, Σοάρες και Λόπες - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Θέτουν εαυτόν στη διάθεση της Αστυνομίας, οι τρεις παίκτες της Ομόνοιας που στοχοποιήθηκαν από τον Βούλγαρο τεχνικό Ιβάιλο Πέτεφ.

Σύμφωνα με τα όσα μας ανέφερε και ο νομικός σύμβουλος του Παγκύπριου Συνδέσμου Ποδοσφαιριστών, Λοΐζος Χατζηδημητρίου, οι Μαργκάσα, Σοάρες και Λόπες, σε συνάντησή τους με τον επικεφαλής του ΤΑΕ Αρχηγείου, Χριστόφορο Μαυρομμάτη, έδωσαν συγκατάθεση προκειμένου να γίνει έρευνα των προσωπικών τους δεδομένων.

Είναι φανερό ότι με αυτή την κίνηση θέλουν να «καθαρίσουν» το όνομά τους. Θυμίζουμε ότι με δηλώσεις που έκανε την Τρίτη (20/03) ο Πέτεφ σε βουλγαρικά μέσα ενημέρωσης, άφησε σκιές για τους τρεις προαναφερθέντες, τους οποίου ενέπλεξε σε ενδεχόμενες παράνομες δραστηριότητες.

Από την πρώτη στιγμή στο πλευρό των ποδοσφαιριστών στάθηκε ο πρόεδρος του Παγκύπριου Συνδέσμου Ποδοσφαιριστών, Σπύρος Νεοφυτίδης. Σε δηλώσεις του στο ThemaOnline και στο ThemaSports, ξεκαθάρισε ότι πάντα ο Σύνδεσμος θα στέκεται ασπίδα προστασίας μπροστά στους παίκτες του και δεν θα επιτρέψει να διασύρεται το όνομα ποδοσφαιριστών, χωρίς αποδεικτικά στοιχεία.

*Στη φωτογραφία οι τρεις παίκτες με τον νομικό σύμβουλο του ΠΑ.Σ.Π., Λοΐζο Χατζηδημητρίου, λίγες στιγμές πριν από τη συνάντησή τους με τον Χριστόφρο Μαυρομμάτη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Επίθεση» Νικόλα Παπαδόπουλου σε ΠτΔ για GSI - «Επιτέλους πρέπει να ξεκαθαρίσει τη θέση του»

«Επίθεση» Νικόλα Παπαδόπουλου σε ΠτΔ για GSI - «Επιτέλους πρέπει να ξεκαθαρίσει τη θέση του»

Έντονες επικρίσεις κατά της κυβέρνησης και του υπουργού οικονομικών, για τον τρόπο που χειρίζονται το θέμα της ηλεκτρικής διασύνδεσης, διατύπωσε ο πρόεδρος του ΔΗΚΟ Νικόλας Παπαδόπουλος.

BEST OF TOTHEMAONLINE