Μόνο με προστατευτικό παίζει ο Στρούνα (τα νέα της προπόνησης)

Μόνο με προστατευτικό παίζει ο Στρούνα (τα νέα της προπόνησης)

Η Ανόρθωση συνεχίζει την προετοιμασία της για το επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος με την Ομόνοια, έχοντας αρκετές απουσίες ελέω του ότι κάποιοι ποδοσφαιριστές απουσιάζουν με τις Εθνικές τους ομάδες.

Αναλυτικά η ενημέρωση της «Κυρίας»:

Συγκεκριμένα απουσιάζουν με τις Εθνικές τους ομάδες οι Οικονομίδης (Κύπρος), Πηλέας, Ματθαίου, Χατζηπασχάλης (Ελπίδων), Μιχάλης Ιωάννου (Νέων), Χάρους (Ισραήλ), Ντούρις (Σλοβακία) και Αράζ (Αζερμπαϊτζάν).

Την ίδια στιγμή, εκτός του κανονικού προγράμματος προπόνησης βρίσκονται οι Γκάντσιεφ και Αρτυματάς, με τον Βούλγαρο μέσο να ακολουθεί φυσιοθεραπεία και τον Κύπριο αμυντικό να προπονείται ατομικά.

Μέρος του κανονικού προγράμματος ακολούθησε ο Ντουγκλάο ενώ κανονικά προπονείται ο Στρούνα. Όσο αφορά το Σλοβένο αμυντικό, η συμμετοχή του στο επόμενο παιχνίδι θα εξαρτηθεί στο κατά πόσο θα μπορεί ή όχι να φορέσει ειδικό προστατευτικό στο σημείο που χτύπησε στον αγώνα με τον Απόλλωνα.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Αν μπορούσα θα έκανα αύριο πρωί αίτηση για να μπει η Κύπρος στο ΝΑΤΟ»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Αν μπορούσα θα έκανα αύριο πρωί αίτηση για να μπει η Κύπρος στο ΝΑΤΟ»

Σε μία από τις κρισιμότερες συγκυρίες για την Ανατολική Μεσόγειο, όπου Ελλάδα και Κύπρος καλούνται να αντιμετωπίσουν προκλήσεις που θέτει η Τουρκία του Ερντογάν για να ασκήσουν κυριαρχικά δικαιώματα όπως η χάραξη ΑΟΖ και η κατασκευή του καλωδίου ηλεκτρικής διασύνδεσης, ο Νίκος Χριστοδουλίδης απαντά σε ερωτήσεις εφ’ όλης της ύλης από την Έμη Λιβανίου και τον Τέρενς Κουίκ.