Ανοίγουν προσωπικά δεδομένα Μαργκάσα, Σοάρες και Λόπες – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ανοίγουν προσωπικά δεδομένα Μαργκάσα, Σοάρες και Λόπες – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Θέτουν εαυτόν στη διάθεση της Αστυνομίας, οι τρεις παίκτες της Ομόνοιας που στοχοποιήθηκαν από τον Βούλγαρο τεχνικό Ιβάιλο Πέτεφ.

Σύμφωνα με τα όσα μας ανέφερε και ο νομικός σύμβουλος του Παγκύπριου Συνδέσμου Ποδοσφαιριστών, Λοΐζος Χατζηδημητρίου, οι Μαργκάσα, Σοάρες και Λόπες, σε συνάντησή τους με τον επικεφαλής του ΤΑΕ Αρχηγείου, Χριστόφορο Μαυρομμάτη, έδωσαν συγκατάθεση προκειμένου να γίνει έρευνα των προσωπικών τους δεδομένων.

Διαβάστε περισσότερα στο ΤhemaOnline
Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Σε προχωρημένο στάδιο βρίσκονται οι διεργασίες για τα ψηφοδέλτια των βουλευτικών - Ονόματα κατά επαρχία

ΔΗΣΥ: Σε προχωρημένο στάδιο βρίσκονται οι διεργασίες για τα ψηφοδέλτια των βουλευτικών - Ονόματα κατά επαρχία

Στόχο όπως κλείσουν τα ψηφοδέλτια σε όλες τις επαρχίες, όσο το δυνατόν πιο σύντομα, έχει ο ΔΗΣΥ, ο οποίος με αυτόν τον τρόπο, θα μπορέσει να ξεκινήσει την προεκλογική εκστρατεία, νωρίς το Φθινόπωρο, αμέσως μετά τις διακοπές του καλοκαιριού.

BEST OF TOTHEMAONLINE