ΠΑΦΟΣ: Δεν παραδέχεται για τον βιασμό ο 22χρονος

ΠΑΦΟΣ: Δεν παραδέχεται για τον βιασμό ο 22χρονος

Αρνείται ότι βίασε τη συμβία του ο 22χρονος κατηγορούμενος, με την συνέχεια της ακρόασης στο Κακουργιοδικείο Πάφου να συνεχίζεται στις 19 Απριλίου.

Ενώπιον του Κακουργιοδικείου Πάφου προσήχθη την Τετάρτη (21/3) 22χρονος, ο οποίος είχε συλληφθεί για υπόθεση ληστείας, βιασμού, κλοπής από κατοικία, παράνομης εισόδου σε κατοικία και επίθεσης με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης σε βάρος 29χρονης πρώην συμβίας του, στην Πάφο.

Το Δικαστήριο επαναπρογραμμάτισε τη διαδικασία για σκοπούς συνέχισης της ακρόασης για την 19η Απριλίου του 2018 και διέταξε όπως ο κατηγορούμενος παραμείνει υπό κράτηση μέχρι τότε.

Ο 22χρονος δεν παραδέχεται ενοχή στην κατηγορία του βιασμού.

 Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ιδού η Κοινή Διακήρυξη Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ - Ενίσχυση σε ασφάλεια, αντιτρομοκρατία και θαλάσσια συνεργασία

Ιδού η Κοινή Διακήρυξη Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ - Ενίσχυση σε ασφάλεια, αντιτρομοκρατία και θαλάσσια συνεργασία

Περαιτέρω ενίσχυση της συνεργασίας σε επίπεδο ενόπλων δυνάμεων συμφώνησαν οι ηγέτες της Κύπρου, της Ελλάδας και του Ισραήλ κατά την δέκατη Τριμερή Σύνοδο Κορυφής

BEST OF TOTHEMAONLINE