ΠΑΦΟΣ: Δεν παραδέχεται για τον βιασμό ο 22χρονος

ΠΑΦΟΣ: Δεν παραδέχεται για τον βιασμό ο 22χρονος

Αρνείται ότι βίασε τη συμβία του ο 22χρονος κατηγορούμενος, με την συνέχεια της ακρόασης στο Κακουργιοδικείο Πάφου να συνεχίζεται στις 19 Απριλίου.

Ενώπιον του Κακουργιοδικείου Πάφου προσήχθη την Τετάρτη (21/3) 22χρονος, ο οποίος είχε συλληφθεί για υπόθεση ληστείας, βιασμού, κλοπής από κατοικία, παράνομης εισόδου σε κατοικία και επίθεσης με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης σε βάρος 29χρονης πρώην συμβίας του, στην Πάφο.

Το Δικαστήριο επαναπρογραμμάτισε τη διαδικασία για σκοπούς συνέχισης της ακρόασης για την 19η Απριλίου του 2018 και διέταξε όπως ο κατηγορούμενος παραμείνει υπό κράτηση μέχρι τότε.

Ο 22χρονος δεν παραδέχεται ενοχή στην κατηγορία του βιασμού.

 Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Μεγάλες αλλαγές στο επίδομα τέκνου – 17.000 νέες οικογένειες στους δικαιούχους

ΠτΔ: Μεγάλες αλλαγές στο επίδομα τέκνου – 17.000 νέες οικογένειες στους δικαιούχους

Σημαντικές αλλαγές στο Επίδομα Τέκνου, με αύξηση του ύψους της παροχής και διεύρυνση των εισοδηματικών κριτηρίων, ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, με στόχο την ενίσχυση περισσότερων οικογενειών και ιδιαίτερα της μεσαίας τάξης.

BEST OF TOTHEMAONLINE